Libnet.ro
UNICEF

22:30

COVID-19: Care sunt conditiile pentru accesul in Franta. MAE, precizari de ultima ora

B1 B1,
COVID-19: Care sunt conditiile pentru accesul in Franta. MAE, precizari de ultima ora

Romanii care doresc sa calatoreasca in Franta trebuie sa cunoascacele mai recente conditii impuse de guvernul francez. Autoritatile de la Paris au transmis cele mai recente informatii prin intermediul. continuă pe B1

Alimentele care sunt aur pentru femei. Beneficii nebanuite, toate trebuie sa le consume

Ce alimente aduc beneficii imense femeilor? Toate trebuie sa le consume, mai ales ca este usor sa le aduca in prim-plan in dieta lor zilnica. Asigura-te ca ai parte de toti nutrientii necesari in functie de etapa vietii in care te afli! Alimente benefice pentru femei O alimentatie echilibrata te ajuta sa pari mai tanar, .

E gratis in magazinele Digi |RCS-RDS: toti romanii pot profita chiar acum. Care sunt conditiile?

Digi |RCS-RDS a venit cu un anunt deosebit pentru sute de mii de romani. E gratis si se intampla chiar din ianuarie 2021. Grupul Digi |RCS-RDS a anuntat ca, din ianuarie 2021, clientii si.

Care sunt motivele pentru care 1 din 5 romani este decis acum sa nu se vaccineze impotriva COVID-19? Influencerii vaccinarii in Romania - studiu IRES

Perceptia romanilor asupra vaccinarii si a vaccinului anti-COVID s-a imbunatatit, arata un sondaj IRES. Potrivit acestuia, 4 din 10 romani declara ca se vor vaccina impotriva COVID-19, dar 1 din 5 este decis sa nu se vaccineze.

Cati bani face Costi Ionita din muzica. Sumele sunt colosale pentru vedeta de la Survivor Romania

Costi Ionita este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani. Acest lucru se petrece atat in tara cat si peste hotare, datorita colaborarilor pe care le-a avut. Toate aceste colaborari din muzica i-au adus foarte multi bani cantaretului si compozitorului Costi Ionita. Cati bani a ajuns sa castige Costi Ionita din muzica Costi nu este .

Cartofii clasici sau cartofii dulci? Nutritionistul Gianluca Mech ne spune care sunt mai sanatosi

Sunt cartofii dulci mai sanatosi in comparatie cu cei clasici? Contin mai multe vitamine si minerale? Sunt de preferat atunci cand ne dorim sa slabim ori sa ne mentinem greutatea? Iata ce spune nutritionistul Gianluca Mech.

CM Handbal (m): Victorii pentru Portugalia, Franta, Norvegia, RHF si Egipt (Rezultatele zilei)

Portugalia, Franta, Norvegia Grupa Principala 3), RHF si Egipt Grupa Principala 4) au obtinut, vineri, victorii la Campionatul Mondial de handbal masculin din Egipt. Cel mai echilibrat duel al zilei, Slovenia vs Suedia, s-a terminat la egalitate, scor 28-28.

Raed Arafat: in toata tara exista un numar de cazuri de COVID-19 peste cel raportat Care sunt explicatiile (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat, vineri, de ce mereu sunt mai multe cazuri de coronavirus decat cele raportate oficial. Una dintre explicatii este aceea.

Le Figaro: Turcia: Europenii sunt gata pentru o normalizare, nu sa stearga cu buretele

Deranjati de evolutiile presedintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, europenii au pus conditii joi, 21 ianuarie, emisarului acestuia, Mevlut Cavusoglu, pentru o normalizare a relatiilor cu Turcia si ii vor comunica refuzul lor de a sterge cu buretele actiunile agresive ale Ankarei. Sandramaua se daramasi Erdogan e pe cale sa piarda sprijinul clasei mijlocii, explica un oficial european.

Care sunt obligatiile unui contract de leasing financiar?

Leasingul financiar este o varianta la care apeleaza tot mai multe firme din Romania, deoarece acest.

Numerele de telefon la care poti suna pentru programarea la vaccinul anti-COVID-19

Programarea pentru vaccinarea anti-COVID-19 se poate face prin intermediul platformei oficiale create de STS, prin intermediul medicului de familie, dar si telefonic. Guvernul Romaniei pune la dispozitie mai multe.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )