Libnet.ro
UNICEF

00:07

COVID-19: Franta a raportat cel mai mic numar de decese provocate de noul coronavirus, de la impunerea restrictiilor

B1 B1,
COVID-19: Franta a raportat cel mai mic numar de decese provocate de noul coronavirus, de la impunerea restrictiilor

Autoritatile franceze au raportat duminica cea mai mica crestere zilnica a cazurilor noi de coronavirus si cel mai mic bilant al deceselor, de la initierea primelor masuri restrictive pentru blocarea. continuă pe B1

127 noi cazuri de coronavirus in Romania - Cel mai mic numar raportat din 26 martie pana in prezent. Bilantul total al infectarilor a ajuns la 17.712. La ATI sunt 200 de pacienti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca in ultima zi au fost depistate pozitiv cu coronavirus 127 de persoane. Este cel mai mic numar de contaminari raportat din 26 martie pana in prezent. Astfel, numarul.

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului. Este cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

Italia: sub 100 de decese de covid-19 in ultimele 24 de ore. Cel mai mic numar de cazuri noi de la inceputul epidemiei

Doar 300 de noi cazuri de Covid-19 au fost depistate in Italia in ultimele 24 de ore, cel mai mic numar de la inceputul epidemiei, scrie La Repubblica.

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

Coronavirus in Romania: 127 de cazuri noi, numarul total a urcat la 17.712 Cel mai mic bilant zilnic din ultimele doua luni

Numarul cazurilor de coronavirus din Romania a urcat, vineri, la 17. 712, dupa raportarea a 127 de cazuri noi. Bilantul zilnic anuntat astazi este cel mai mic de dupa 22 martie, cand au fost raportate 63 de cazuri. De remarcat si ca este a saptea zi consecutiva in care numarul de cazuri este mai mic de 200.

Spania: 70 de decese din cauza Covid-19 raportate in ultimele 24 de ore. Pentru a opta zi, numarul e mai mic de 100

Autoritatile sanitare spaniole au anuntat, duminica, un numar de 70 de decese in ultimele 24 de ore, fiind pentru a opta zi cand numarul este mai mic de 100.

Cel mai tanar roman angajat la Adobe: cum a atins performanta un licean de 17 ani

Adobe are in Romania cel mai mare sediu din aceasta regiune a Europei, iar Tudor Coman este cel mai tanar angajat al diviziei autohtone, la doar 17 ani. La prima vedere, Tudor Coman este un elev.

webPR Elefant.ro va organiza cel mai mare targ de carte din acest an

In perioada 27-31 mai 2020, elefant. ro va organiza elefantFest, cel mai mare targ de carte ce a avut loc vreodata in Romania unde sunt asteptati sa participe peste un milion de cititori din toata tara. Organizat exclusiv online, elefantFest poate gazdui, astfel, de 10 ori mai multi pasionati de lectura decat reuseau sa atraga, in trecut, cele mai populare targuri de carte traditionale unde, in medie, la o editie, participau aproximativ 100. 000 de vizitatori.

Tariceanu, despre Basescu: Cel mai aprig opozant al majorarii veniturilor pensionarilor

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a criticat, luni, pe Traian Basescu, afirmand ca, dupa ce in 2010 a taiat pensiile cu 15%, acum este cel mai aprig opozant al majorarii veniturilor pensionarilor, desi primeste doua pensii si o indemnizatie grasa de europarlamentar.

Business report: Programul IMMInvest la zi. Tudor Coman are 17 ani si este cel mai tanar angajat al Adobe Romania. Programul oficial de convergenta 2020. Adrian Oros: N-a mai fost de 50-60 de ani o seceta ca acum

Programul IMMInvest la zi: 582 de companii au primit finantare in valoare totala de 500 mil. lei * Programator de la 15 ani. Tudor Coman, are 17 ani si este cel mai tanar angajat al Adobe Romania. * Programul oficial de convergenta 2020: Deficit bugetar de 6,7%, contractie economica de 14,4% in T2. * Adrian Oros: N-a mai fost de 50-60 de ani o seceta ca acum * Carantina totala nu mai e privita ca o solutie in fata unui al doilea val al pandemiei.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )