Libnet.ro
UNICEF

11:15

webPR Elefant.ro va organiza cel mai mare targ de carte din acest an

Hotnews Hotnews,
 webPR Elefant.ro va organiza cel mai mare targ de carte din acest an

In perioada 27-31 mai 2020, elefant. ro va organiza elefantFest, cel mai mare targ de carte ce a avut loc vreodata in Romania unde sunt asteptati sa participe peste un milion de cititori din toata tara. Organizat exclusiv online, elefantFest poate gazdui, astfel, de 10 ori mai multi pasionati de lectura decat reuseau sa atraga, in trecut, cele mai populare targuri de carte traditionale unde, in medie, la o editie, participau aproximativ 100. 000 de vizitatori. continuă pe Hotnews

Cel mai mare operator de turism din lume vrea sa reia pana la sfarsitul lui iunie zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa

TUI, cel mai mare operator de turism din lume, vrea sa reia pana la finalul lunii iunie zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa, a anuntat directorul general al grupului, Fritz Joussen, citat de Reuters.

P Huawei MatePad Pro, tableta cu cel mai mare raport ecran-corp din lume, ideala pentru activitatile profesionale, de invatare sau de relaxare

Utilitatea unui dispozitiv cu un ecran mai mare decat al unui smartphone si mai portabil decat un laptop sau PC s-a vazut cel mai bine in zilele de izolare. Video call-uri, sedinte, lectii online, toate aceste lucruri au testat din plin infrastructura de internet, dar si device-urile pe care fiecare le-a folosit pentru a ramane conectat cu activitatile obisnuite, chiar si de acasa. Vorbim despre tableta, acest dispozitiv aflat la granita dintre laptop si telefonul mobil, care se remarca printr-un ecran generos si o baterie puternica. in materialul de astazi, o sa discutam despre Huawei MatePad Pro, tableta varf de gama recent lansata de HUAWEI si propunerea companiei pentru anul 2020 in materie de tablete.

Cel mai tanar roman angajat la Adobe: cum a atins performanta un licean de 17 ani

Adobe are in Romania cel mai mare sediu din aceasta regiune a Europei, iar Tudor Coman este cel mai tanar angajat al diviziei autohtone, la doar 17 ani. La prima vedere, Tudor Coman este un elev.

O padure cat o tara. Ministrul Mediului, Costel Alexe: Planul nostru este sa demaram cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, luni, ca planul autoritatilor este sa demareze cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani. Alexe a explicat ca in tara noastra sunt cel putin.

MINISTRUL MEDIULUI: Planul nostru este sa demaram cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a efectuat luni o vizita de lucru in judetul Teleorman, ocazie cu care a declarat ca planul autoritatilor este sa demareze cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani, iar in prezent in Romania sunt cel putin 500. 000 de hectare de terenuri degradate.

VIDEO Tinerii rusi s-au saturat de izolare: ancheta dupa o petrecere anti-coronavirus organizata in Piata Lenin din cel mai mare oras al Siberiei

Autoritatile ruse au deschis o ancheta dupa publicarea unor inregistrari video care surprind zeci de persoane dansand, ascultand muzica si discutand pe o strada la Novosibirsk, in Siberia, in pofida izolarii impuse in lupta impotriva noului coronavirus, relateaza AFP.

Asiguratori: Reparatiile auto s-au scumpit. Romania are cea mai mare rata a daunei din Europa Centrala si de Est

In Top 5 piete de asigurari generale din Europa Centrala si de Est, Romania este cea in care asigurarile auto au impactul cel mai puternic, atat din perspectiva primelor brute suscrise, cat si din cea a cheltuielilor cu daunele.

Anunt pentru romanii care au cont bancar: 4 milioane de carduri, vizate. Cea mai mare banca face schimbari radicale

E cert ca suntem intr-o perioada cu schimbari majore in piata bancara si in societate. Dar nu mai e un secret ca digitalizarea va schimba lucrurile radical. Cea mai mare banca din.

Focar de infectie cu COVID-19 la cea mai mare fabrica de paine din Harghita: Mai multi angajati, testati pozitiv la SARS-CoV-2

Un nou focar de COVID-19 a fost anuntat luni la cea mai mare firma de panificatie din Harghita, Harmopan. Compania a anuntat pe pagina de Facebook, ca mai multi angajati au fost testati pozitiv la noul.

Suedia, tara cu cea mai mare rata a mortalitatii de COVID-19

Tara scandinava are cea mai mare rata a mortalitatii de COVID-19 din lume, in ultimele sapte zile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )