Libnet.ro
UNICEF

01:05

Covid-19: Localnicii din Pucioasa vor primi 5.000 de masti textile donate de un producator local

Adevărul Adevărul,
Covid-19: Localnicii din Pucioasa vor primi 5.000 de masti textile donate de un producator local

Primarul orasului Pucioasa, Constantin Ana, a anuntat ca producatorul local Ralex a donat primariei 5. 000 de masti textile pentru a fi distribuite populatiei. continuă pe Adevărul

Patru spitale din judetul Hunedoara vor primi pacienti cu coronavirus, alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta

Patru spitale municipale din judetul Hunedoara vor primi pacienti cu coronavirus, alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta din Deva.

Cati bani vor primi angajatii in somaj tehnic

Secretarul de stat in Ministerul Muncii, Alin Ignat, responsabil cu coordonarea activitatii Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS) si a agentiilor judetene de resort a completat marti informatiile furnizate de ministrul Muncii, precizand cati bani vor primi cei aflati in somaj tehnic.

Dodon promite ca cetatenii care nu au un loc de munca vor primi 2775 de lei lunar din partea statului, pe durata starii de urgenta

Presedintele Igor Dodon promite ca atat cetatenii care se afla in somaj tehnic, din cauza pandemiei COVID-19, cat si cei care nu au avut pana in prezent un loc de munca vor primi din partea statului sprijin financiar, lunar, care va fi valabil doar pe durata starii de urgenta, adica pana pe 15 mai, eventual si mai mult, daca starea de urgenta va fi prelungita, in contextul continuarii luptei impotriva coronavirusului.

Lucratorii medicali si politistii confirmati cu COVID-19 vor primi cate 16 mii de lei

Angajatii de stat din Republica Moldova, care au fost testati pozitiv la COVID-19 si se afla in prima linie, adica medici, asistenti medicali, politisti, politisti de frontiera si altii, vor primi un ajutor unic in valoare de 16 mii de lei. Anuntul a fost facut de presedintele Igor Dodon luni, 30 martie, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )