Libnet.ro
UNICEF

10:00

COVID-19. Ludovic Orban dezvaluie planul pentru saptamana aceasta

Antena3 Antena3,
COVID-19. Ludovic Orban dezvaluie planul pentru saptamana aceasta

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa sedinta de urgenta pe care a avut-o, luni, cu Nelu Tataru, in contextul tragediei de la Piatra Neamt. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Planul pe saptamana aceasta este cresterea cu 200 paturi la Terapie Intensiva

Ludovic Orban a anuntat ca au fost identificate unitatile medicale din tara care sa permita o creste.

LUDOVIC ORBAN: Crestem capacitatea de tratare, inclusiv prin includerea de noi spitale suport COVID

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca a luat masuri pentru cresterea capacitatii de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus, inclusiv prin includerea a noi spitale care vor deveni spitale de suport COVID, mentionand ca in aceasta saptamana va fi o crestere de cel putin 200 de paturi.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu Nelu Tataru: Am discutat despre planul de verificari in sectiile de Terapie Intensiva din Spitale. Al doilea subiect, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor care au nevoie de internare la ATI

Premierul Ludovic Orban a avut o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in contextul tragediei de la Neamt. Am abordat doua subiecte importante. Primul subiect, planul de.

Ludovic Orban: in urma controalelor din sectiile ATI, o sa existe un plan de conformare ce va fi comunicat managerilor Mai multe spitale vor deveni suport COVID (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, luni, o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii. Potrivit premierului, in cadrul intrunirii au fost abordate doua subiecte importante, mai exact planul.

LUDOVIC ORBAN O FELICITA PE MAIA SANDU: Va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare

Premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, exprimandu-si convingerea ca aceasta va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare.

Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu: A demonstrat ca alegerile pot fi castigate si cu o campanie onesta si decenta

Premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, afirmand ca aceasta a demonstrat ca alegerile pot fi castigate si cu o campanie onesta si decenta si exprimandu-si convingerea ca va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare.

LUDOVIC ORBAN: intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare

Premierul Ludovic Orban a precizat astazi ca intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare, referindu-se astfel la declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a vorbit despre o vinovatie colectiva in ceea ce priveste tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt.

LUDOVIC ORBAN: La Spitalul Judetean au fost facute lucrari de constructii fara avizul DSP si ISCIR

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca la Spitalul Judetean de la Piatra Neamt au fost facute lucrari de constructii fara avizul Directiei de Sanatate Publica DSP) si al Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat ISCIR).

LUDOVIC ORBAN: PNL se opreste doua zile din campania electorala, din respect pentru victimele de la Piatra Neamt

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii se opresc doua zile din campania electorala din respect pentru victimele incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt.

Firea, mesaj dur pentru Ludovic Orban: Ludovice, uite-asa un obraz gros avem! Dar sa nu mai zici cuiva! Sa ramana intre noi!

Gabriela Firea a postat, luni seara, un mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce impreuna cu primarul Capitalei Nicusor Dan, a efectuat controale in spitalele din subordinea Primariei Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )