Libnet.ro
UNICEF

10:00

COVID-19: Un nou focar la o ferma din Spania. 16 romani sunt infectati

România Liberă România Liberă,
COVID-19: Un nou focar la o ferma din Spania. 16 romani sunt infectati

Nu mai putin de 16 cetateni romani care lucreaza in Spania, la o ferma din localitatea Madrigal de l. continuă pe România Liberă

MAE: 16 cetateni romani, angajati la o ferma din Spania, au fost testati pozitiv cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca 16 cetateni romani care lucreaza la o ferma din Spania au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. in acest moment, romanii, care sunt asimptomatici sa.

16 romani de la o ferma din Spania, depistati cu COVID-19

Saisprezece romani care lucreaza la o ferma din Spania au fost depistati cu COVID-19, iar starea lor de sanatate este buna, fiind asimptomatici sau avand simptome usoare. De asemenea, alti 24 de romani, contacti directi ai persoanelor infectate, au fost plasati in autoizolare, anunta Ministerul roman de Externe.

Nou focar de Covid la un centru de plasament din Prahova: 22 de copii au fost depisatati pozitiv

Un nou focar de COVID-19, al 12-lea activ in judetul Prahova, a fost confirmat, sambata dupa-amiaza, la un centru de plasament din Valenii de Munte, 22 de copii fiind testati pozitiv pentru noul coronavirus pana la acest moment.

Un nou focar de coronavirus in judetul Vaslui: Peste 60 de persoane, infectate cu coronavirusla un centru de recuperare neuropsihica

Un nou focar de coronavirus pune in alerta autoritatile din judetul Vaslui. Nu mai putin de 63 de persoane au fost confirmate pozitiv cu SARS-Cov-2 la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihica.

A aparut un nou focar de coronavirus in Romania. Zeci de oameni au COVID-19!

E focar de coronavirus la un centru de reabilitare neuropsihica din judetul Vaslui. Zeci de oameni, pacienti si angajati, au COVID-19. Centrul intra in carantina pentru doua saptamani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )