Libnet.ro
UNICEF

20:00

COVID-19. Prefectul de Braila: Spitalul Judetean este plin, medicii sunt epuizati

B1 B1,
COVID-19. Prefectul de Braila: Spitalul Judetean este plin, medicii sunt epuizati

La Spitalul Judetean Braila nu mai sunt locuri pentru internarea pacientilor infectati cu COVID-19, anunta, miercuri, prefectul judetului, Catalin Boboc. Acesta transmite ca situatia este grava, medicii sunt. continuă pe B1

PREFECTUL JUDETULUI BRAILA: Spitalul Judetean este plin, medicii sunt epuizati, oamenii reclama timpul mare de asteptare

Prefectul judetului Braila, Catalin Boboc, a precizat ca in Spitalul Judetean nu mai sunt locuri pentru internarea pacientilor infectati cu COVID-19, afirmand ca personalul medical din respectiva institutie este epuizat.

Corp nou la Spitalul Judetean Alexandria. Cristi Barbu: Guvernul Orban nu opreste investitiile, ci promoveaza si dezvolta toate zonele tarii, inclusiv Teleorman

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului Orban, a anuntat ca va fi construit un corp nou, modern si cu echipamente medicale de ultima generatie la Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria. Proiectul.

Paturi de terapie intensiva achizitionate de Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Zece paturi noi de terapie intensiva au intrat astazi in dotarea Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu. in perioada urmatoare urmeaza sa soseasca si opt ventilatoare necesare tratarii pacientilor cu forme de grave de COVID-19.

Focarul de coronavirus de la Spitalul Judetean Galati: Numarul cadrelor medicale infectate a ajuns la 181

Numarul cadrelor medicale de la Spitalul Judetean Galati infectate cu coronavirus a ajuns la 181, zilnic inregistrandu-se noi confirmari in randul angajatilor unitatii medicale, cea mai mare din judetul Galati.

Investitie de 180.000 de lei la Spitalul Judetean Buzau

Trei aparate noi, de mare precizie, au fost instalate, marti, la cabinetul de Oftalmologie din Ambulatoriul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau. Este vorba despre un ecograf ocular, un biometru aparat pentru masuratoare operatie de cataracta) si un autorefractometru aparat pentru masurarea dioptriilor si pentru cataracta). Noile dotari au intrat in posesia Spitalului Judetean, urmand a fi utilizate de catre cadrele medicale pentru a asigura pacientilor un act medical de calitate.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )