Libnet.ro
UNICEF

01:05

Covorul rosu de la Golden Globes, inundat din cauza unei conducte sparte (VIDEO)

B1 B1,
Covorul rosu de la Golden Globes, inundat din cauza unei conducte sparte (VIDEO)

Vedetele care au pasit pe covorul rosu, duminica, la decernarea premiilor Golden Globes, au avut parte de o primire neprevazuta. O portiune a covorului a fost imbibata in apa dupa ce o conducta de apa. continuă pe B1

Samir Nasri, indisponibil opt saptamani din cauza unei rupturi partiale de ligament

Samir Nasri, internationalul francez al Manchester United, a anuntat, luni, ca va fi indisponibil opt saptamani din cauza unei rupturi partiale de ligament intern la genunchiul stand, relateaza AFP. Voi.

Horia Moculescu, internat la Spitalul Floreasca, din cauza unei colici biliare. Ar putea fi operat.

Compozitorul Horia Moculescu a fost internat in Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, medicii stabilind ca este vorba despre o colica biliara. Potrivit surselor citate, Horia Moculescu a fost internat duminica dimineata in Spitalul Floreasca, fiind supus mai multor investigatii medicale pentru a se stabili cauza durerilor abdominale, potrivit Mediafax. Diagnosticul pus in urma investigatiilor este de colica biliara, iar medicii vor decide daca este necesar ca Horia Moculescu sa fie .

Top 10 cele mai bine imbracate staruri la Golden Globes 2014!

Sosirea vedetelor pe covorul rosu la Golden Globes este un eveniment mai important uneori decat gala in sine. Starurile de la Hollywood nu au dezamagit nici de aceasta data si au punctat aparitii memorabile pe covorul rosu. Cate Blanchett, Amy Adams si Naomi Watts se regasesc in topul celor mai bine imbricate 10 vedete, conform Harpers Bazaar.

Inundatie pe covorul rosu la gala Globul de Aur 2014

Un dispozitiv de protectie contra incendiilor a inundat, duminica dupa-amiaza, covorul rosu pe care urmau sa defileze vedetele participante la cea de-a 71-a editie a galei Globul de Aur.

Rupert Grint, roscovanul din Harry Poter, cat pe ce sa moara din cauza drogurilor

Rupert Grint, roscovanul din Harry Potter era sa moara din cauza drogurilor. Dupa ce a devenit celebru si a castigat milioane de dolari, Grint se lupta acum cu dependenta de canabis, sustine bloggerul Perez.

Rupert Grint, roscovanul din Harry Potter, cat pe ce sa moara din cauza drogurilor

Rupert Grint, roscovanul din Harry Potter era sa moara din cauza drogurilor. Dupa ce a devenit celebru si a castigat milioane de dolari, Grint se lupta acum cu dependenta de canabis, sustine bloggerul Perez.

Wall Street inchide indecis din cauza cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri indecis dupa raportul dezamagitor privind ocuparea fortei de munca din SUA, cu toate aceastea, temerile legate de o schimbare brusca a politicii monetare din SUA au fost diminuate: Dow Jones a pierdut 0,05%, iar Nadaq s-a apreciat cu 0,44%.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )