Libnet.ro
UNICEF

00:07

Coworking si birouri flexibile: Harta principalilor operatori din Bucuresti. Companiile vor trebui sa vina cu idei noi pentru succes

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coworking si birouri flexibile: Harta principalilor operatori din Bucuresti. Companiile vor trebui sa vina cu idei noi pentru succes

Bucurestiul a cunoscut in ultimii doi ani o dezvoltare spectaculoasa a segmentului de spatii de coworking si spatii de birouri flexibile, pana la peste 71. 000 mp. Extinderea a fost influentata de dezvoltarea industriei ITC, de nevoia de spatii. continuă pe Wall-Street Ro

Un barbat a alergat timp indelungat in curtea unei scoli din Bucuresti. E incredibil ce a patit la scurt timp. Nu se gandea niciodata ca va ajunge in situatia asta

Un barbat in varsta de 39 de ani a fost imobilizat de catre politisti si condus ulterior la sectie dupa ce a sarit, dezbracat, gardul unei scoli din Bucuresti si a alergat prin curte. Acesta a fost.

Oana se afla pe o strada din Bucuresti, cand a vazut ceva extrem de emotionant. A aflat o poveste uluitoare. M-au topit

Oana se afla pe o strada din Bucuresti, cand a vazut ceva extrem de emotionant. S-a apropiat si a aflat o poveste incredibila. Catelusa Lara are 17ani si nu se mai poate deplasa prea mult din cauza.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 13 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,43 mg/l; pH 7,60; TURBIDITATE: 0,43. S2 - CLOR LIBER:0,22 mg/l; pH.

Scene indecente in Parcul IOR din Bucuresti. Trecea pe o alee cand a vazut ceva ciudat odihnindu-se la mal. Cand a realizat cine era, a inceput sa rada in hohote: Era chiar el. Poftim, ziua in amiaza mare! FOTO

Caldura mare sambata la pranz in Bucuresti, dupa cateva zile care au aratat a toamna. Iar parcul IOR a fost luat cu asalt de cei dornici sa faca cativa pasi pe malul lacului sau pentru cei interesati de.

Medicii de la Spitalul Universitar din Bucuresti au intrat in operatie. Cand au vazut cine era pe masa, au ramas surprinsi. Practic ii iesise plamanul afara!

Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au salvat viata unui pacient care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenta intr-o stare foarte grava, cu plamanul iesit din torace. Barbatul de 58 de ani a.

Diana mergea cu autobuzul 178 din Bucuresti, cand a auzit un batran vorbind. Cand si-a dat seama ce face, a ramas cu gura casca: in viata mea nu am mai pomenit asa ceva!

O calatoare prin Bucuresti cu autobuzul 178 a avut parte de cateva momente de-a dreptul speciale. Diana circula cu autobuzul, cand a auzit un batran vorbind singur langa ea. De faptul, barbatul descoperise.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 10 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,41 mg/l; pH 7,62; TURBIDITATE: 0,40. S2 - CLOR LIBER: 0,31 mg/l; pH.

Doi politisti din Bucuresti, condamnati la 6 ani cu executare pentru mita ceruta soferilor care treceau pe rosu. in ce zona operau

Doi agenti din cadrul Sectiei 17 Politie din Capitala, au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate 6 ani de inchisoare cu executare, ei fiind acuzati ca cereau mita de la soferii prinsi ca treceau pe culoarea rosie a semaforului in zona Razoare, transmite Agerpres.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )