Libnet.ro
UNICEF

12:30

Doi politisti din Bucuresti, condamnati la 6 ani cu executare pentru mita ceruta soferilor care treceau pe rosu. in ce zona operau

Hotnews Hotnews,
 Doi politisti din Bucuresti, condamnati la 6 ani cu executare pentru mita ceruta soferilor care treceau pe rosu. in ce zona operau

Doi agenti din cadrul Sectiei 17 Politie din Capitala, au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate 6 ani de inchisoare cu executare, ei fiind acuzati ca cereau mita de la soferii prinsi ca treceau pe culoarea rosie a semaforului in zona Razoare, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Doi politisti din Bucuresti, condamnati la 6 ani cu executare pentru mita ceruta soferilor care treceau pe rosu. in ce zona isi asteptau musteriii

Claudiu Aurel Cojocariu si Marius Gabriel Necula, agenti in cadrul Sectiei 17 Politie din Capitala, au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate 6 ani de inchisoare cu executare, ei fiind acuzati ca cereau mita de la soferii prinsi ca treceau pe culoarea rosie a semaforului in zona Razoare.

Doi politisti din Capitala, condamnati la sase ani de inchisoare cu executare

Claudiu Aurel Cojocariu si Marius Gabriel Necula, agenti in cadrul Sectiei 17 Politie din Capitala, au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate 6 ani de inchisoare cu executare, ei fiind acuzati ca cereau mita de la soferii prinsi ca treceau pe culoarea rosie a semaforului in zona Razoare.

Doi politisti din Capitala, CONDAMNATI la inchisoare cu executare: Agentii sunt acuzati ca le cereau mita soferilor

Doi agenti din cadrul Sectiei 17 Politie din Bucuresti au fost condamnati la cate sase ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita in forma continuata si trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Doi presupusi agenti rusi, condamnati pentru tentativa de lovitura de stat in Europa

Doi presupusi agenti ai serviciilor secrete ruse au fost condamnati in absenta pentru terorism dupa ce in 2016 ar fi instrumentat o tentativa de lovitura de stat in Muntenegru. Kremlinul califica acuzatiile drept absurde in timp ce oficiali europeni solicita Rusiei sa se abtina de la asemenea atacuri asupra democratiei unor state suverane.

webPR Marti incepe METAL SHOW TIB la Romexpo!/ Cel mai mare targ tehnic din ultimii zece ani din Romania

METAL SHOW TIB 2019, cel mai mare targ tehnic din ultimii 10 ani din Romania, incepe marti la Romexpo, Bucuresti. Intre 14-17 mai, timp de patru zile, cele mai puternice companii din industrie te asteapta la METAL SHOW TIB cu PREMIERE si OFERTE DE NERATAT .

Investitie de 56 milioane lei pentru reabilitarea Palatului Nifon din Bucuresti

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), prin Compania Nationala de Investitii CNI), va investi 56. 000 lei in lucrari pentru consolidarea si restaurarea Centrului educational si social-pastoral Nifon Mitropolitul Palatul Nifon) din Bucuresti, informeaza MDRAP, prin intermediul unui comunicat de presa remis, astazi, Redactei noastre.

Oana se afla pe o strada din Bucuresti, cand a vazut ceva extrem de emotionant. A aflat o poveste uluitoare. M-au topit

Oana se afla pe o strada din Bucuresti, cand a vazut ceva extrem de emotionant. S-a apropiat si a aflat o poveste incredibila. Catelusa Lara are 17ani si nu se mai poate deplasa prea mult din cauza.

Alex se afla in traficul din Bucuresti, cand a vazut ceva de-a dreptul socant la tramvaiul de langa. A scos telefonul si a inregistrat totul. Personajul principal radea fara nicio jena (FOTO+VIDEO)

Alex se afla in traficul din Bucuresti, cand a vazut ceva de-a drepul socant si total neasteptat. A scos telefonul si a inregistrat totul. Mai precis, un barbat s-a urcat pe partea din spate a.

Guvernul reabiliteaza Palatul Nifon din Bucuresti. Investitia depaseste 12 milioane de euro

In aceeasi zi in care a anuntat salvarea Cazinoului din Constanta, Guvernul da unda verde salvarii uneia dintre cele mai frumoase cladiri din Bucuresti: Palatul Nifon Centrul educational si social pastoral.

Ionut din Bucuresti era la munca si se uita pe geam cand a vazut ceva de-a rasu-plansu. Se intampla chiar pe o strada din sectorul 2. E ireal asa ceva (VIDEO)

Ionut din Bucuresti era la munca si se uita pe geam cand a vazut ceva incredibil chiar sub ochii sai. Se intampla pe strada Dimitrie Marinescu, din sectorul 2. A crezut ca nu este adevarat, asa ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )