Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cozi imense in prag de Ajun. Mii de romani sunt blocati la granita dintre Marea Britanie si Franta. MAE, precizari de ultima ora. Comisarul european Adina Valean critica francezii pentru restrictiile dure (VIDEO)

B1 B1,
Cozi imense in prag de Ajun. Mii de romani sunt blocati la granita dintre Marea Britanie si Franta. MAE, precizari de ultima ora. Comisarul european Adina Valean critica francezii pentru restrictiile dure (VIDEO)

Haos la granita dintre Marea Britanie si Franta. in jur de 1. 400 de romani sunt blocati, din cauza procedurii de testare anti-COVID-19. Oana Darie, purtatorul de cuvant de la MAE, a oferit informatii. continuă pe B1

Sute de romani, in continuare blocati in Marea Britanie dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-Cov -2 Anuntul Ministerului de Externe

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2. Ministerul Afacerilor Externe spune ca a facut noi demersuri marti la nivel european pentru deblocarea situatiei, iar functionari consulari si voluntari au mers sa le distribuie apa si alimente romanilor blocati la frontiere.

Peste jumatate dintre romani sunt speriati, ingrijorati sau nelinistiti in legatura cu sarbatorile din 2020

Mai mult de jumatate dintre romani 56%) declara ca in 2020 simt emotii negative atunci cand vine vorba de sarbatorile de iarna in contextul actual, iar in ceea ce priveste cadourile, 40% dintre romani afirma ca si-ar dori cel mai mult sa primeasca gadget-uri. Un roman din patru isi doreste sa fie sanatos de sarbatori si nu se gandeste la cadouri materiale. Acestea sunt doar cateva din concluziile unui studiu transmis marti de Reveal Marketing Research.

STUDIU REVEAL MARKETING RESEARCH: Peste jumatate dintre romani sunt speriati, ingrijorati si nelinistiti in legatura cu sarbatorile din 2020

Mai mult de jumatate dintre romani 56%) declara ca in 2020 simt emotii negative atunci cand vine vorba de sarbatorile de iarna in contextul actual.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )