Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cozi ca pe vremuri la inscrierea la facultate. Care este cea mai cautata specializare?

Antena3 Antena3,
Cozi ca pe vremuri la inscrierea la facultate. Care este cea mai cautata specializare?

A inceput batalia la portile facultatilor. Prima zi de inscrieri a fost un test al rabdarii pentru viitorii studenti. Au stat la rand sa depuna dosarul la universitatile de top. Cel mai aglomerat este. continuă pe Antena3

Ziua cand bat femeile pe barbati, o sarbatoare uitata. Care este cea mai apriga sora a Sfantului Ilie

Vremea capricioasa de la mijlocul lunii iulie este explicata, si astazi, in lumea satului prin prisma sarbatorilor laice din aceasta perioada, cand exista o seama de interdictii si cand, pentru o zi, femeile le sunt superioare barbatilor.

Nick Bollettieri, despre Simona Halep: Cea mai buna mobilitate pe care am vazut-o la o jucatoare Romanca, felicitata de jucatori din circuitele ATP si WTA

Nick Bollettieri, unul dintre pionierii conceptului pregatirii jucatorilor de tenis in scoli specializate, a apreciat ca mobilitatea Simonei Halep este cea mai buna pe care a vazut-o la o jucatoare de tenis. Romanca a fost felicitata si de mai multi jucatori din circuitele ATP si WTA, printre care Novak Djokovic, Kevin Anderson sau Carla Suarez Navarro.

Greva generala de la SC Electroaparataj Targoviste se prelungeste cu inca doua saptamani. Este cea mai mare perioada de greva a unei firme din Targoviste

Salariatii SC Electroaparataj SA din Targoviste se afla in greva de mai bine de doua luni, timp in care societatea a anuntat dizolvarea societatii. in ciuda acestei situatii, sindicalistii nu renunta la revendicarile lor.

Eclipsa de Luna marti noapte. Cum poate fi vazuta din Romania si care va fi cea mai spectaculoasa parte a fenomenului

O eclipsa partiala de Luna se va produce in noaptea de marti spre miercuri si va putea fi vizibila in totalitate in Romania, daca cerul este senin sau printre nori, anunta reprezentantii Observatorului Astronomic Vasile Urseanu. Cea mai spectaculoasa parte a fenomenului se va produce intre orele 23. 00 si 02. Eclipsa are loc exact la 50 de ani de la lansarea misiunii Apollo 11, pe 16 iulie 1969.

BAC-ul constrastelor: cele mai multe medii de 10, dar cea mai scazuta rata de promovare din ultimii 5 ani

Bacalaureatul din acest an va fi unul al contrastelor. Bilantul examenului arata ca 224 de absolventi au obtinut media 10, cel mai mare numar din ultimii 16 ani, insa, in acelasi timp, rata de promovare este cea mai mica din ultimii cinci ani. Aceste rezultate vorbesc despre starea sistemului de invatamant, care este marcat de inechitate si incapacitatea de a asigura sanse reale elevilor, arata expertii in Educatie.

HOROSCOP IULIE. Cea mai provocatoare luna din an, cu cinci planete retrograde. Fecioarele se bucura de popularitate, Taurii au parte de o schimbare

Luna iulie 2019 este probabil cea mai provocatoare luna din an. Avem eclipsa totala de Soare o data cu Luna Noua in Rac pe 2 iulie si o eclipsa partiala de Luna plina in Capricorn pe 16 iulie, punandu-ne.

Beyonce, cea mai indrazneataaparitiela premiera Lion King: Ducii de Sussex, printre invitati. Ce sfat a primit Meghan de la cantareata FOTO VIDEO

A avut loc premiera din Londra a filmului live-action The Lion King, in care Beyonce 37 de ani) isi imprumuta vocea pentru personajul Nala, eveniment in cadrul caruia au fost prezenti cantaretul Elton John 72 de ani) si Ducesa Meghan Markle 37 de ani), alaturi de Printul Harry 34 de ani). Cantareata americana a avut cea mai indrazneata aparitie.

Cea mai longeviva persoana din Statele Unite a implinit 114 ani

Alelia Murphy, cea mai longeviva persoana din Statele Unite, a implinit 114 ani, potrivit CNN. Pentru a o celebra, oficialii din Harlem, New York, i-au organizat o petrecere vineri la care a primit un cadou unic: de acum inainte, data de 6 iulie va fi cunoscuta in comunitate drept Ziua aprecierii - Alelia Murphy.

COFACE: Tara noastra avea a patra cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa

Romania avea, in 2018, a patra cea mai mare rezerva de gaze naturale din Europa, cu un mix energetic preponderent axat pe gaze naturale, de peste un sfert din total, potrivit Coface.

VIDEO Laura Siegemund, cea mai frumoasa lovitura in prima zi la BRD Bucharest Open

Laura Siegemund Germania, 77 WTA) a avut cea mai frumoasa lovitura in prima zi de intreceri de la BRD Bucharest Open. in meciul din runda inaugurala cu Anhelina Kalinina Ucraina, 137 WTA), Siegemund a reusit un drop-shot de senzatie, in setul al doilea, la scorul de 4-3, 15-0 in favoarea sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )