Libnet.ro
UNICEF

05:45

Craiova: Angajatii Spitalului Judetean de Urgenta protesteaza din nou fata de scaderea sporurilor

B1 B1,
Craiova: Angajatii Spitalului Judetean de Urgenta protesteaza din nou fata de scaderea sporurilor

Zeci de angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova protesteaza, pentru a doua zi consecutiv, fata de scaderea sporurilor cu pana la 50%. Protestul a fost acum organizat de sindicate, fata de. continuă pe B1

Craiova: Angajatii Spitalului Judetean de Urgenta protesteaza fata de scaderea sporurilor

Angajatii Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova protesteaza luni dimineata, nemultumiti de scaderea sporurilor cu pana la 50%, informeaza HotNews. Aproximativ doua sute de asistenti medicali .

Craiova: Angajatii Spitalului Judetean de Urgenta protesteaza fata de scaderea sporurilor (VIDEO)

Angajatii Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova protesteaza luni dimineata, nemultumiti de scaderea sporurilor cu pana la 50%, informeaza HotNews. Aproximativ doua sute de asistenti medicali .

Salariile nete a peste 20% dintre angajatii Spitalului Judetean Alba au scazut ca urmare a limitarii sumei sporurilor

Salariile nete ale unui numar de 273 de angajati, dintr-un total de 1. 227, ai Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia au inregistrat o diminuare in martie fata de luna anterioara.

Angajatii spitalului din Craiova continua protestele

Cateva zeci de angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova au intrerupt lucrul si protesteaza, in aceasta, pentru a doua zi consecutiv, din cauza diminuarii sporurilor cu pana la 50%. Ei spun ca vor declansa greva generala daca revendicarile nu le vor fi solutionate in 48 de ore.

Bucuresti: Angajatii Spitalului Panduri au declansat un protest spontan

Angajatii Spitalului Panduri din Capitala au declansat marti un protest spontan din cauza scaderii sporurilor. Actiunea angajatilor de la unitatea medicala din Capitala vine in contextul in care.

Zeci de angajati ai Spitalului Judetean Alba au protestat in strada fata de reducerea sporurilor

Cateva zeci de angajati ai Spitalului Judetean Alba au protestat luni, 16 aprilie, in fata Palatului Administrativ din Alba Iulia recalmand reducerea veniturilor ca urmare a plafonarii sumei destinata sporurilor.

Laura Codruta Kovesi este din nou verificata de Inspectia Judiciara

Laura Codruta Kovesi este din nou verificata de Inspectia Judiciara. Luni dupa-amiaza inspectorii se afla in sediul DNA si vor sa afle daca neregulile descoperite la ultima ancheta au fost.

Energia electrica s-ar putea scumpi din nou. Ce vrea sa faca Parlamentul

Energia electrica ar putea fi scumpita din nou, Parlamentul urmand sa ia in discutie in perioada urmatoare o noua lege de sprijin a producatorilor de energie verde, in vreme ce scutirea marilor companii.

VIDEO Protest al angajatilor de la Spitalul Judetean din Craiova. Infirmiera: Noi muncim ca niste sclave

Peste 400 de angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova protesteaza luni de dimineata, pentru doua ore, in curtea spitalului. Asistentele si medicii sunt nemultumiti ca vor primi salarii mai mici cu 500 pana la 1. 000 de lei.

Protest al angajatilor de la Spitalul de Urgenta din Craiova

Peste 200 de angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova protesteaza luni de dimineata, pentru doua ore, in curtea spitalului. Asistentele si medicii sunt nemultumiti ca vor primi salarii mai mici cu 590 pana la 1. 000 de lei.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )