Libnet.ro
UNICEF

21:45

Laura Codruta Kovesi este din nou verificata de Inspectia Judiciara

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi este din nou verificata de Inspectia Judiciara

Laura Codruta Kovesi este din nou verificata de Inspectia Judiciara. Luni dupa-amiaza inspectorii se afla in sediul DNA si vor sa afle daca neregulile descoperite la ultima ancheta au fost. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi ar putea fi din nou judecata disciplinar

Sefa DNAar putea fi trimisa in nou in judecata disciplinara. Laura Codruta Kovesi a fost chemata joi pentru a saptea oara la Inspectia Judiciarapentru a da explicatii despre refuzul sau de a se.

Pro si contra Laura Codruta Kovesi

Ziua buna se cunoaste de dimineata. Prima dimineata a Laurei Codruta Kovesi este chiar familia dansei, numita Lascu, tatal dansei, recent decedat, fiind procuror. Asadar a invatat meseria in familie, iar scoala a dus-o spre maxima performanta. Este vorba de o performanta profesionala, ca jurist, dar si de una morala, caracteriala.

Traian Basescu, despre decizia lui Klaus Iohannis privind-o pe Laura Codruta Kovesi: Mentinerea are argumentele sale

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, considera ca decizia sefului statului privind mentinerea in functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, are argumente politice si de interes.

Decizia presedintelui Klaus Iohannis in privinta cererii de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi anuntata saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va anunta saptamana viitoare ce decizie a luat in privinta revocarii procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

Decizia presedintelui Iohannis in privinta cererii de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi anuntata saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va anunta saptamana viitoare ce decizie a luat in privinta revocarii procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Documentul prin care Klaus Iohannis isi motiveaza decizia de a nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Motivele de revocare prezentate de ministrul.

Klaus Iohannis: Nu o voi revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi! Tudorel Toader ataca decizia la CCR

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannissustine la ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Iohannis va anunta daca o revoca sau nu din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

Reactia ministrului Justitiei dupa refuzul presedintelui Iohannis de revocare din functie a sefei DNA. Ce-i raspunde Augustin Zegrean

Reactiile privind anuntul presedintelui Klaus Iohannis, care nu o va revoca din functie pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu au intarziat sa apara. in timp ce ministrul Justitiei spune ca sesizeaza CCR despre refuzul presedintelui, Augustin Zegrean, fost judecator CCR, ii atrage atentia ca greseste.

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi. Un apropiat al sefei DNA a fost schimbat din functie

Seful Directiei de Operatiuni Speciale DOS) din cadrul Politiei Capitalei, Liviu Vasilescu, a fost schimbat din functie vineri si mutat la Directia de Arme si Munitii. Deocamdata nu se stie cine il .

Reactia ministrului Justitiei dupa refuzul lui Iohannis de a o revoca din functie pe Kovesi. Ce-i raspunde Augustin Zegrean

Reactiile privind anuntul presedintelui Klaus Iohannis, care nu o va revoca din functie pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu au intarziat sa apara. in timp ce ministrul Justitiei spune ca sesizeaza CCR despre refuzul presedintelui, Augustin Zegrean, fost presedinte CCR, ii atrage atentia ca greseste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )