Libnet.ro
UNICEF

16:45

Craiova si CFR lupta cu titlul pe masa (de la ora 20:30) Remiza duce la comisii sau chiar la TAS

Hotnews Hotnews,
 Craiova si CFR lupta cu titlul pe masa (de la ora 20:30) Remiza duce la comisii sau chiar la TAS

Finalul de sezon din Liga 1 are parte de o adevarata finala pentru stabilirea campioanei, CS U Craiova si CFR duelandu-se pentru titlu in meciul direct din Banie. Calculele sunt simple: victoria asigura trofeul pentru formatia care se va impune. Remiza trimite, cel mai probabil, stabilirea campioanei la comisiile FRF sau si mai departe, la TAS. Meciul de totul sau nimic va incepe la ora 20:30 si va fi in direct pe Digisport, Telekomsport si LookTV si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Lovituri de departajare la Craiova - CFR Cluj in caz de egalitate!

Comitetul Executiv al FRF a hotarat ca in caz de egalitate la meciul CS Universitatea Craiova si CFR Cluj titlul sa se decida la executarea loviturilor de departajare.

Asa am trait Craiova - CFR Cluj in finala campionatului!

CS Universitatea Craiova si CFR Cluj au luptat luni seara, de la 20:30, cu titlul pe masa in ultima etapa din playoff.

Universitatea Craiova - CFR Cluj Finala campionatului. De ce ambele echipe ameninta ca nu se prezinta

CS Universitatea Craiova - CFR Cluj, meciul care poate fi supranumit si finala campionatului, intrucat cele doua formatii se claseaza pe primele doua locuri in play-off-ul din Liga 1, este programat pentru luni.

FOTO Postarea zilei: Sorin Cartu si imaginea cat 1000 de cuvinte - Craiova cere ajutorul divin pentru titlul de campioana

Bania este pregatita de un titlu care se lasa asteptat de 29 de ani. Daca el va veni sau nu, asta vom vedea in aceasta seara, de la 20:30. Pana acolo, Sorin Cartu, presedintele Craiovei, a postat o imagine care vine sa mai relaxeze putin atmosfera, dar care si arata cat de dorit este trofeul pentru patimasii fani olteni.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )