Libnet.ro
UNICEF

00:07

Creativitatea ii face remarcati pe romani in timpul pandemiei

Adevărul Adevărul,
Creativitatea ii face remarcati pe romani in timpul pandemiei

In Romania, putine sporturi si-au permis luxul de a trece la competitii online in timpul pandemiei de coronavirus. Baschetul 3x3 a facut-o, datorita unei echipe care a ajuns, din nou, in prim-planul unei federatii importante la nivel mondial. continuă pe Adevărul

RAPORT: Miliardarii americani s-au imbogatit si mai mult in timpul pandemiei

Miliardarii americani au continuat sa se imbogateasca in timpul pandemiei de COVID-19 ce a distrus aproape 40 de milioane de locuri de munca in Statele Unite, conform datelor compilate de doua centre de analiza.

Achizitiile medicale din timpul pandemiei, sub lupa DNA

Directia Nationala Anticoruptie a deschis 33 de dosare de cercetare penala in legatura cu atribuirea unor contracte de achizitii in domeniul sanitar pe timpul pandemiei de coronavirus, a anuntat, ieri, procurorul-sef Crin Bologa.

Scadere periculoasa a consumului de medicamente pentru boli cronice in timpul pandemiei: Milioane de pacienti au avut acces redus la medicatia zilnica

Stocuri mari de Paracetamol si Ibuprofen la populatie si acces deficitar la medicamente pentru pacientii cronici, unde s-a inregistrat o scadere periculoasa a consumului - asa arata piata farmaceutica din Romania in vremea pandemiei de coronavirus, potrivit unei analize a reprezentantilor Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania, care reuneste cele mai mari 19 fabrici de medicamente din tara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )