Libnet.ro
UNICEF

23:45

Creatorii Transilvania Train lanseaza un program pentru copii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Creatorii Transilvania Train lanseaza un program pentru copii

Agentiile de turism Globe 365 Travel Boutique si Free Spirit Travel, care au lansat proiectul Transilvania Train , au creat un program pentru copii, Kido Express. Aventura pe sine pentru cei mici va avea patru editii, prima fiind deja programata in. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Muncii, despre majorarea alocatiilor pentru copii:Domnul presedinte este dispus sa ii faca pe romani sa sufere pentru castigul sau electoral

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit, sambata, despre majorarea alocatiilor pentru copii. Budai precizeaza ca majorarea nu se poate realiza fara aprobarea si promulgarea bugetului. Domnul.

Ministrul Muncii, despre majorarea alocatiilor pentru copii: Nu se poate realiza fara promulgarea bugetului

Majorarea alocatiilor pentru copii nu se poate realiza fara aprobarea si promulgarea bugetului iar abordarea sefului statului este pur electorala, nu are nicio legatura cu economia si cu interesele.

Consiliul Judetean Suceava va construi un spital pentru copii cu 350 de paturi

Consiliul Judetean Suceava va demara procedurile pentru construirea unui spital pentru copii, cu 350 de paturi, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele CJ, Gheorghe Flutur. El spune ca va fi elaborat un studiu de fezabilitate pentru imobilul ce urmeaza sa fie construit in curtea Spitalului Vechi din Suceava, va avea cinci etaje si va integra si maternitatea intr-o constructie monobloc.

PSD l acuza pe Iohannis ca tocmai a blocat majorarea alocatiilor pentru copii, promisa de la 1 martie

PSD da vina din nou pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca prin nepromulgarea Legii bugetului a blocat majorarea alocatiilor pentru copii, care era anuntata de la 1 martie.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )