Libnet.ro
UNICEF

23:15

Creatorul de moda japonez Kenzo Takada a decedat din cauza Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Creatorul de moda japonez Kenzo Takada a decedat din cauza Covid-19

Creatorul de moda japonez Kenzo Takada, in varsta de 81 de ani, a decedat duminica din cauza Covid-19, a anuntat purtatorul sau de cuvant. continuă pe Hotnews

Doliu in lumea modei! Creatorul japonez Kenzo Takada a murit de Covid-19 la 81 de ani

Doliu in lumea modei! Creatorul de moda japonez Kenzo Takada s-a stins din viata la varsta de 81 de ani din cauza Covid -19, a anuntat un purtator de cuvant. Kenzo Takada s-a stins din viata duminica, 4.

O tanara de 32 de ani, angajata ca psiholog in armata, a decedat din cauza infectiei cu Covid-19

O angajata din armata, de32 de ani a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Olga Prokopenkoera psiholog in Regimentul de Stat Major General de brigada Nicolae.

O tanara de 32 de ani, angajata ca psiholog in armata, a decedat din cauza infectiei cu Covid-19

O angajata din armata, de32 de ani a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Olga Prokopenkoera psiholog in Regimentul de Stat Major General de brigada Nicolae.

Coronavirus in lume: Nou bilant zilnic record in Franta Germania a ajuns la aproape 300.000 de cazuri

Numarul cazurilor de coronavirus confirmate in lume a depasit 35 de milioane, iar cel al deceselor asociate cu Covid-19 la 1. 000, fiind raportati si mai mult de 26 de milioane de pacienti vindecati de Sars-Cov-2, potrivit centralizarii de pe Worldometers. Creatorul de moda japonez Kenzo Takada a decedat din cauza Covid-19Boris Johnson: Sunt sigur ca presedintele Trump va fi bine, beneficiaza de cea mai buna ingrijire medicalaIslanda inchide barurile si limiteaza adunarile in contextul cresterii numarului de cazuriZeci de arestari la Tel Aviv dupa instituirea restrictiilor .

Celebrul creator de moda, Kenzo, a murit de COVID-19, intr-un spital din Franta

Designerul de moda japonez Kenzo Takada a murit duminica din cauza coronavirusului. Acesta avea 81 de ani.

Povestea cutremuratoare a unui roman! A ramas fara un picior din cauza starii de urgenta

Mihai Iordache a vorbit la Antena 3 despre tragedia care i s-a intamplat pe durata starii de urgenta. Din cauza pandemiei, acestuia i-a fost refuzata o operatie deja programata iar consecintele il vor urmari o viata intreaga. Mihai este acum in scaunul cu rotile.

Vesti proaste pentru Donald Trump. Care este riscul ca presedintele american sa moara din cauza infectiei cu COVID-19

Vestea extrem de trista de la Casa Alba. Presedintele american Donald Trump si sotia sa, Melania Trump, au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Informatia a fost transmisa chiar de catre presedinte pe contul sau de Twitter, reteaua sociala preferata de acesta. Donald Trump se afla in categoria de risc Vestea infectarii celor doi soti .

SpaceX a anulat lansarea unei noi serii de microsateliti Starlink din cauza unui senzor de la sol

SpaceX a anulat lansarea de joi a unei noi serii de microsateliti Starlink cu doar 18 secunde inainte ca numaratoarea inversa sa ajunga la zero, din cauza unei anomalii semnalate de un senzor al echipamentelor de lansare de la sol, de la baza aerospatiala Cape Canaveral din Florida.

Maratonul de la Atena a fost anulat din cauza pandemiei

Maratonul de la Atena, programat la 8 noiembrie, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat Federatia Greaca de Atletism, potrivit AFP.

Ioana Filimon a fost batuta de iubitul ei din cauza amantei: Am avut nevoie de ingrijiri medicale

Ioana Filimon, fosta Miss Romania, s-a intors in tara anul trecut, dupa ce ar fi scapat din stransoarea iubitului turc, care ar fi si sechestrat-o. Afaceristul a trimis un video in care povestea varianta sa de adevar, argumentand prin faptul ca pe internet se afla inregistrari video de la petrecerile de lux la care a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )