Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ioana Filimon a fost batuta de iubitul ei din cauza amantei: Am avut nevoie de ingrijiri medicale

Playtech Playtech,
Ioana Filimon a fost batuta de iubitul ei din cauza amantei: Am avut nevoie de ingrijiri medicale

Ioana Filimon, fosta Miss Romania, s-a intors in tara anul trecut, dupa ce ar fi scapat din stransoarea iubitului turc, care ar fi si sechestrat-o. Afaceristul a trimis un video in care povestea varianta sa de adevar, argumentand prin faptul ca pe internet se afla inregistrari video de la petrecerile de lux la care a . continuă pe Playtech

Ioana Filimon a avut o relatie cu un barbat insurat! Cum a reactionat vedeta cand a aflat

Ioana Filimon a marturisit ca a avut o relatie cu un barbat insurat, insa fara sa stie. Miss Romania 2016, Ioana Filimon, a vorbit deschis in cadrul unei emisiuni tv despre povestea de dragostepe care.

Caz socant in Suceava. A fost batuta in ultimul hal dupa ce a tusit

O femeie din Suceava a fost batuta cu brutalitate dupa ce a tusit in apropierea unui cetatean. Cum s-a petrecut totul, cine sunt vinovatii si care este acum starea victimei? Suceava: O femeie a fost batuta dupa ce a tusit intr-un autobuz Caz socant in Suceava! O femeie a fost batuta cu brutalitate dupa ce .

Ce a facut Bianca Dragusanu la nici 24 de ore dupa ce a fost batuta cu bestialitate de Alex Bodi. Cum a fost surprinsa

La numai o zi dupa ce a aparut cu vanatai pe fata, Bianca Dragusanu a fost surprinsa la cumparaturi. Astfel, se pare ca vedeta petrece cateva momente de liniste intr-un centru comercial, poate pentru a-si mai atenua din suferinta avuta. Ce a facut Bianca Dragusanu la nici 24 de ore dupa ce a fost batuta .

Bianca Dragusanu, prima reactie dupa ce a fost batuta de Alex Bodi. A spus tot adevarul

Pentru Bianca Dragusanu ultimele zile nu au fost chiar cele mai bune. Vedeta spunea ca o sa urmeze o serie de dezvaluiri socante, facand aluzie la alte violente din partea lui Alex Bodi. Apoi s-a scris ca acesta a batut-o din nou. Bianca a postat astazi cateva imagini cu o domnisoara pe care o jigneste .

O taxatoare a fost batuta crunt intr-un autobuz din Suceava, dupa ce a tusit in masca. Un barbat a atacat-o, urland ca ucide COVID-ul

Un incident reprobabil a avut loc in unul dintre autobuzele sistemului de transport in comun din municipiul Suceava, in aceasta saptamana. Doar pentru ca ar fi tusit in masca, o taxatoare a fost batuta si.

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, demisioneaza din Pro Romania: Sper ca cei care au ramas sa ii convinga pe liderii partidului sa refuze duplicitatea, oportunismul, tradarea si targuielile de culise

Ioana Petrescu, fost ministru de Finante, a anuntat joi ca demisioneaza din partid, dupa doi ani in care i-a fost alaturi lui Victor Ponta. Ioana Petrescu demisioneaza din Pro.

Vesti proaste pentru Donald Trump. Care este riscul ca presedintele american sa moara din cauza infectiei cu COVID-19

Vestea extrem de trista de la Casa Alba. Presedintele american Donald Trump si sotia sa, Melania Trump, au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Informatia a fost transmisa chiar de catre presedinte pe contul sau de Twitter, reteaua sociala preferata de acesta. Donald Trump se afla in categoria de risc Vestea infectarii celor doi soti .

Maratonul de la Atena a fost anulat din cauza pandemiei

Maratonul de la Atena, programat la 8 noiembrie, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat Federatia Greaca de Atletism, potrivit AFP.

A murit din cauza paduchilor. Ce descoperire macabra au facut legistii la autopsie

Doi parinti au fost acuzati de crima dupa ce fiica lor, in varsta de 12 ani, a suferit un atac de cord cauzat de muscaturi de paduchi. O copila a murit in urma unui infarct cauzat de muscaturi repetate de paduchi Kaitlyn Yozviak, din Macon, Georgia, a fost gasita de politisti intr-o camera murdara, inconjurata .

Bursa de la Tokyo suspenda tranzactiile din cauza unei defectiuni a sistemului

Tranzactionarea tuturor actiunilor listate la Bursa de la Tokyo TSE) a fost oprita pentru intreaga zi, din cauza unei defectiuni a sistemului, prima de cand acesta a fost computerizat, in mai 1999, a anuntat, astazi, Japan Exchange Group Inc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )