Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce cred cetatenii europeni despre vaccinul anti-COVID-19

Adevărul Adevărul,
Ce cred cetatenii europeni despre vaccinul anti-COVID-19

Europa a lansat campania de vaccinare impotriva Covid-19, duminica, dar multi europeni sunt sceptici fata de viteza cu care au fost realizate studiile clinice pentru vaccinuri si sunt reticenti sa se vaccineze, relateaza Reuters, citand mai multe sondaje de opinie. continuă pe Adevărul

Bill Gates, despre vaccinul anti-covid-19 si cipuri: Cred ca trebuie sa spunem adevarul

Bill Gates a facut lumina despre vaccinul anti-covid-19 si cipuri. Miliardarul a spus adevarul despre cipurile care s-ar injecta in corpul populatiei cu ocazia vaccinarii anti-coronavirus. Care este purul adevar, vedeti in randurile de mai jos. Bill Gates, adevarul despre vaccinul anti-coronavirus. 28% dintre americani se tem sa nu fie injectati cu cipuri Bill Gates .

Medicul Virgil Musta, despre vaccinul anti-COVID-19: Cele mai multe dintre efectele secundare apar la nivelul bratului, acolo unde se injecteaza serul

Medicul Virgil Musta, a vorbit intr-un interviu pentru Adevarul, despre vaccinul anti-Covid-19. Duminica dimineata vor fi vaccinati si mediciide la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. Printre.

Tot ce nu stiai despre vaccinul anti-COVID

Dupa un an de lupta cu coronavirusul, vaccinul anti-COVID a ajuns in Romania. Campania de vaccinare a inceput astazi in Bucuresti, iar prima persoana care s-a vaccinat este o asistenta de la Institutul Matei Bals.

IORDANIA Un jurnalist a fost arestat dupa ce a publicat informatii despre vaccinul anti-COVID-19

Un jurnalist iordanian a fost arestat pentru ca a publicat pe site-ul sau informatia ca vaccinul impotriva coronavirusului a ajuns deja in regat si ca unii responsabili au fost deja vaccinati, relateaza astazi AFP, care citeaza o sursa judiciara.

Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID-19: Nimeni nu doreste sa riste viata populatiei. Chiar daca a fost dezvoltat intr-o perioada relativ scurta, nu il face mai putin sigur

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgentaa dat asigurari, vineri, ca vaccinul anti-COVID-19, care abia a ajuns in tara noastra, este extrem de sigur si eficient, motiv pentru care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )