Libnet.ro
UNICEF

19:30

IORDANIA Un jurnalist a fost arestat dupa ce a publicat informatii despre vaccinul anti-COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IORDANIA Un jurnalist a fost arestat dupa ce a publicat informatii despre vaccinul anti-COVID-19

Un jurnalist iordanian a fost arestat pentru ca a publicat pe site-ul sau informatia ca vaccinul impotriva coronavirusului a ajuns deja in regat si ca unii responsabili au fost deja vaccinati, relateaza astazi AFP, care citeaza o sursa judiciara. continuă pe Ziarul Bursa

Un jurnalist iordanian, arestat dupa ce a publicat informatii cu privire la vaccinarea anti-Covid

Un jurnalist iordanian a fost arestat pentru ca a postat pe site-ul sau de stiri ca vaccinul impotriva noului coronavirus a ajuns in regat si ca oficialii au fost deja vaccinati, relateaza AFP.

Maia Sandu i-a solicitat procurorului general informatii despre mersul investigatiilor pe dosarele de rezonanta

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o intalnire sambata, 26 decembrie, cu procurorul general Alexandr Stoianoglo. Maia Sandu a solicitat informatii despre mersul investigatiilor pe dosarele de rezonanta, progresul si impedimentele in avansarea si solutionarea in instanta a acestora.

Salata de boeuf cu si fara carne retetele originale, plus informatii despre calorii

Una dintre mancarurile populare in Romania, este salata de boeuf. Acest fel de mancare este servit de obicei cu ocazii festive, cum ar fi Craciunul, sau ca entree. Aceasta salata este alcatuita in mare parte, din mai multe legume si carne fierte, amestecate cu maioneza. Iata o reteta de salata de boeuf cu carne: Reteta .

Cum au incercat hackerii sa fure informatii despre vaccin inainte de campania de distribuire

Dezvoltarea, aprobarea si livrarea vaccinului au marcat din plin anul acesta. Si hackerii n-au lipsit din aceasta cursa, cel mai des ca sa afle informatii inaintea altora, dupa cum arata.

Digi24: Un barbat care conducea un cap de TIR a fost retinut dupa o urmarire de 90 de kilometri in trafic

Martorii oculari care au postat informatii, imagini si inregistrari video pe retelele de socializare sustin ca un cap de TIR a fost vazut in diferite locuri fiind urmarit de 4-5 masini de Politie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )