Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce crede Liviu Dragnea despre ministrul de Finante, Ionut Misa

România Liberă România Liberă,
Ce crede Liviu Dragnea despre ministrul de Finante, Ionut Misa

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, considera ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, este un ministru bun care munceste si va avea rezutate bune. continuă pe România Liberă

Ministrul de Finante Ionut Misa, la raport in Parlament. Liberalii il iau la bani marunti pe tema split TVA

Ministrul de Finante Ionut Misa participa astazi de la ora 16. 00, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului. El urmeaza sa dea socoteala cu privire la masura platii defalcate a TVA.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici sustine ca ministrul de Finante, Ionut Misa, trebuie remaniat urgent

Presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, Eugen Teodorovici a declarat, luni, ca ministrul de Finante, Ionut Misa, trebuie remaniat urgent pentru declaratiile privind taxa de solidaritate.

Ministrul de Finante, Ionut Misa, ar fi achizitionat doua apartamente din bani nedeclarati

Ionut Misa a anuntat public introducerea unei taxe de solidaritate prin care romanii sa mai fie taxati cu inca un 2%, de parca actualele taxe si impozite nu ar fi destul cat sa lase populatia.

Tara arde, dar Guvernul e aproape de o noua criza. De ce vrea Mihai Tudose sa scape de ministrul Finantelor Ionut Misa

Premierul are de gand sa il remanieze pe ministrul Finantelor, pe care il banuieste ca face jocurile lui Liviu Dragnea. Presedintele PSD refuza, in schimb, inlaturarea lui Ionut Misa. in partid exista nemultumiri si fata de Lia Olguta Vasilescu.

Liviu Dragnea, despre Legile justitiei: Vor fi adoptate in aceasta sesiune parlamentara, cu sau fara avizul Comisiei de la Venetia

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca proiectul de modificare a legilor justitiei va fi adoptat in Parlament cu sau fara existenta unui punct de vedere scris al Comisiei de la Venetia cu privire la modalitatea de numire a procurorilor-sefi.

Liviu Dragnea, despre primariile ramase fara bani: Au responsabilitatea deciziilor pe care le iau

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca primariile sunt autonome si decid cati bani aloca pentru salarii si cati pentru dezvoltare, avertizand ca au si o responsabilitate privind.

Surse: Ministrul de Finante ar putea fi demis. Dragnea sustine ca nu-l schimba pe Ionut Misa

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, ar putea fi schimbat din functie, potrivit unor surse politice. Subiectul ar fi fost abordat luni seara, la o intalnire de taina la care au participat premierul.

Surse: Ministrul de Finante ar putea fi schimbat din functie. Demiterea lui Ionut Misa, discutata intr-o sedinta secreta

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, ar putea fi schimbat din functie, potrivit unor surse politice. Subiectul ar fi fost abordat luni seara, la o intalnire de taina la care au participat premierul.

Mihai Tudose: Nu il schimbam pe Ionut Misa din functia de ministru al Finantelor / Deficitul bugetar pe anul acesta este sub 3% din PIB

Premierul Mihai Tudose a anuntat miercuri ca nu il va schimba din functie pe ministrul Finantelor, Ionut Misa. Reamintim ca Misa a anuntat saptamana trecuta impunerea taxei de solidaritate pentru firme, in valoare de 2% din fondul de salarii, fiind apoi criticat de Tudose pentru modul in care a comunicat. Tudose a mai spus azi ca deficitul bugetar tintit anul acesta e de 2,97% din PIB, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea: Proiectul de modificare a Legii pensiilor este finalizat. Mihai Tudose, anunt important despre cresterile de salarii si pensii

Premierul Mihai Tudose, presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Agriculturii, Petre Daea, au fost invitati, miercuri seara, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, unde au.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )