Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liviu Dragnea, despre Legile justitiei: Vor fi adoptate in aceasta sesiune parlamentara, cu sau fara avizul Comisiei de la Venetia

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, despre Legile justitiei: Vor fi adoptate in aceasta sesiune parlamentara, cu sau fara avizul Comisiei de la Venetia

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca proiectul de modificare a legilor justitiei va fi adoptat in Parlament cu sau fara existenta unui punct de vedere scris al Comisiei de la Venetia cu privire la modalitatea de numire a procurorilor-sefi. continuă pe România Liberă

Ce crede Liviu Dragnea despre ministrul de Finante, Ionut Misa

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, considera ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, este un ministru bun care munceste si va avea rezutate bune.

Liviu Dragnea, despre primariile ramase fara bani: Au responsabilitatea deciziilor pe care le iau

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca primariile sunt autonome si decid cati bani aloca pentru salarii si cati pentru dezvoltare, avertizand ca au si o responsabilitate privind.

Predoiu, despre legile justitiei: PSD si ALDE incearca in Justitie o crima cu autor necunoscut

Deputatul PNL Catalin Predoiu a declarat, miercuri, ca mai intai ar trebui puse in acord Codurile cu deciziile Curtii Constitutionale CCR), abia apoi revizuite actele normative din zona sistemului judiciar.

Dragnea: Noi vrem ca in aceasta sesiune parlamentara sa adoptam legile Justitiei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri seara, ca pana la sfarsitul sesiunii, adica pana la finalul lunii decembrie, legile Justitiei vor fi adoptate de catre Parlament.

Surse: Liviu Dragnea a venit la guvern sa discute despre Ionut Misa; va merge impreuna cu Mihai Tudose la Carei pentru ceremoniile de Ziua Armatei

Liviu Dragnea a venit marti dupa-amiaza la sediul Guvernului pentru a discuta cu premierul Mihai Tudose despre situatia ministrului Finantelor, Ionut Misa, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Dragnea si Tudose vor pleca impreuna astazi la Carei, unde miercuri dimineata vor participa la ceremoniile de Ziua Armatei.

Seara de foc la Antena 3. Liviu Dragnea si Mihai Tudose, fata in fata la Punctul de intalnire, de la ora 20.00. Urmeaza apoi ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Sinteza zilei

Premierul Mihai Tudose,presedintele PSD, Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii, Petre Daea, sunt invitati, miercuri seara, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3. Va fi o.

Analiza Romania libera. Punctele fierbinti din legile justitiei

Autonomia Inspectiei Judiciare, desemnarea procurorilor-sefi si introducerea unui prag pentru abuzul in serviciu sunt temele cele mai delicate din Legile Justitiei. Dupa ce Guvernul a refuzat sa isi asume pachetul, painea si cutitul se afla in mana lui Florin Iordache PSD), seful comisiei care va realiza raportul de fond.

Tudorel Toader a mers cu legile justitiei in Parlament: Comisia de la Venetia poate da peste cap calendarul adoptarii(VIDEO)

Tudorel Toader a mers cu legile justitiei in Parlament. Dupa ce a intarziat adoptarea proiectului in Guvern, coalitia l-a trimis in Parlament. Toader a prezentant legile chiar.

Liviu Dragnea si Mihai Tudose, de la 20.00, la Antena 3

Liderul PSD, Liviu Dragnea, si premierul Romaniei, Mihai Tudose, sunt invitati, de la ora 20. 00, la Antena 3, pentru a vorbi despre ultimele masuri ale guvernarii PSD si proiectele pe care le pregatesc in Parlament. in urma cu doua saptamani, in platoul aceleiasi televiziuni, Mihai Tudose ii declara razboi lui Dragnea.

Liviu Dragnea: Proiectul de modificare a Legii pensiilor este finalizat. Mihai Tudose, anunt important despre cresterile de salarii si pensii

Premierul Mihai Tudose, presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Agriculturii, Petre Daea, au fost invitati, miercuri seara, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, unde au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )