Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce crede Serena Williams despre Simona Halep inaintea meciului de la Indian Wells si de ce o apreciaza pe romanca

Adevărul Adevărul,
Ce crede Serena Williams despre Simona Halep inaintea meciului de la Indian Wells si de ce o apreciaza pe romanca

Simona Halep si Serena Williams se vor intalni la noapte in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells. continuă pe Adevărul

Declaratie de colectie a Serenei Williams despre Simona Halep: M-a facut sa-mi doresc sa ajung cat mai repede acasa, ca sa ma antrenez special pentru ea!

Simona Halep va juca impotriva Serenei Williams in sferturile de finala de la Indian Wells, un meci care se anunta de gala pentru jucatoarea noastra.

Indian Wells: cand are loc meciul dintre Serena Williams si Simona Halep

Simona Halep si Serena Williams se vor intalni a opta oara, partida fiind programata in sferturile de finala ale Indian Wells.

Pariu inedit pentru o victorie uriasa! Simona Halep a acceptat o provocare in privint meciului cu Serena Williams

Simona Halep porneste ca outsider in disputa cu Serena Williams din sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells.

Simona Halep stie cum o poate bate pe Serena Williams

Simona Halep s-a declarat increzatoare inaintea confruntarii cu liderul WTA, Serena Williams, din sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells. Romanca a precizat ca simte ca ii.

Simona Halep - Serena Williams, date cheie. Americanca intra cu precautie: M-a omorat o data (LIVE 4:00)

Simona Halep cauta sa devina a doua jucatoare din istoria Indian Wells, dupa Martina Navratilova, care sa castige doua finale consecutive la Flushing Meadows. Dupa un turneu foarte bun pana acum, jucatoarea din Romania infrunta in sferturile de finala cel mai dur obstacol, Serena Williams. Cele doua nu sunt deloc straine si vorbesc una despre alta precumdoua rivale adevarate, semn ca anul 2016 poate fi ceva diferit. Partida are loc joi dimineata, de la ora Romaniei 4:00, live text pe site-ul nostru.

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in sferturile de la Indian Wells. Halep: O pot invinge din nou

Simona Halep a declarat dupa calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells ca este pregatita de o confruntare cu liderul mondial, Serena Williams.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in sferturi la Indian Wells, unde va da peste Serena Williams. Ce spune despre duelul cu liderul WTA

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells, dupa ce a trecut de Barbora Strycova.

Pariu fara risc la meciul Simona Halep - Serena Williams

Profita de un PARIU SIGUR daca pariezi pe Halep in lupta cu Serena! Daca pariezi 150 de lei, poti castiga 750 pe victoria Simonei. Daca pierzi, cei 150 de lei iti vor fi platiti inapoi. La NetBet, orice pariu pe Simona Halep e castigator.

Indian Wells (f): Simona Halep vs Serena Williams, capul de afis - Programul sferturilor

Simona Halep vs Serena Williams este capul de afis al sferturilor de finala de la Indian Wells. In aceeasi faza a competitiei se vor mai intalni Radwanska cu Kvitova, Rybarikova cu Azarenka si Kasatkina cu Karolina Pliskova.

Indian Wells: Simona Halep vs Serena Williams se va disputa joi dimineata, nu inainte de ora 04:00

Organizatorii au anuntat programul zilei de la Indian Wells, meciul vedeta dintre Simona Halep 5 WTA) si Serena Williams 1 WTA) urmand sa aiba loc joi dimineata, nu inainte de ora 04:00, ora Romaniei. Confruntarea face parte din faza sferturilor de finala. Partida va fi in direct pe Dolcesport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )