Libnet.ro
UNICEF

13:15

Credinciosi certati pentru ca au plecat din biserica la citirea apelului BOR pentru referendum. Arhidiaconul a tunat (crestineste): Cine nu merge la vot si crede ca e crestin ortodox se insala amarnic. Amarnic se insala! (VIDEO)

B1 B1,
Credinciosi certati pentru ca au plecat din biserica la citirea apelului BOR pentru referendum. Arhidiaconul a tunat (crestineste): Cine nu merge la vot si crede ca e crestin ortodox se insala amarnic. Amarnic se insala! (VIDEO)

Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a indemnat credinciosii sa iasa la vot la referendumul pentru familia traditionala. Chiar cand li se citea apelul BOR pentru participarea la vot, unii dintre credinciosi,. continuă pe B1

VIDEO Credinciosi certati pentru ca au plecat din biserica la citirea mesajului BOR despre referendum: Daca nu mergi la vot, nu esti crestin ortodox

Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a indemnat credinciosii sa iasa la vot la referendumul din 6-7 octombrie. Arhidiaconul sau, preotul Ioan Ardelean, s-a enervat teribil ca unii credinciosi au inceput sa paraseasca biserica atunci cand li se citea apelul BOR pentru referendum.

Credinciosi certati pentru ca au plecat din biserica la citirea mesajului BOR despre referendum: Daca nu mergi la vot, nu esti crestin ortodox

La finalul Sfintei Liturghii de duminica, 30 septembrie, in care tema slujbei a fost iubirea vrajmasului conform Evangheliei), inaltpreasfintitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a rostit un indemn catre.

VIDEO Credinciosii, amenintati ca daca nu merg la referendum si nu voteaza da, atunci nu sunt adevarati crestin-ortodocsi

Preotul arhidiacon Ioan Ardelean, invitat sa citeasca un comunicat al Sfantului Sinod la finalul Sfintei Liturghii despre cum sa voteze credinciosii la referendumul din 6-7 octombrie, i-a certat pe enoriasii care plecau in timpul lecturii. Acesta a spus ca cei care nu se duc la referendum nu isi marturisesc de fapt credinta si nu sunt crestin-ortodocsi.

Banca Mondiala a aprobat primul mprumut pentru Somalia din ultimii 30 de ani

Banca Mondiala a aprobat acordarea sumei de 80 de milioane $ in proiecte Somaliei pentru ca tara din Africa sa poata finanta din fonduri publice reformele economice. Astfel, istoria consemneaza prima plata facuta guvernului zdruncinat de conflicte din ultimii 30 de ani, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )