Libnet.ro
UNICEF

19:00

Banca Mondiala a aprobat primul mprumut pentru Somalia din ultimii 30 de ani

Hotnews Hotnews,
 Banca Mondiala a aprobat primul mprumut pentru Somalia din ultimii 30 de ani

Banca Mondiala a aprobat acordarea sumei de 80 de milioane $ in proiecte Somaliei pentru ca tara din Africa sa poata finanta din fonduri publice reformele economice. Astfel, istoria consemneaza prima plata facuta guvernului zdruncinat de conflicte din ultimii 30 de ani, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Zi libera pentru elevii din Capitala inainte de referendumul pentru familie

Pe 5 octombrie, de Ziua Mondiala a Educatiei, elevii din Capitala nu vor invata, anunta ISMB, precizand ca pe 8 octombrie, unitatile de invatamant in care vor fi sectiile de votare pentru Referendum vo.

Opozitia a facut primul pas pentru schimbarea lui Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor

PNL, PMP si USR au depus la Parlament o initiativa de schimbare a Regulamentului Camerei Deputatilor, astfel incat Liviu Dragnea sa fie schimbat din functie. Luni, Victor Ponta a anuntat ca partidul sau va.

BOR nu vede nimic in neregula cu PROPAGANDA pentru referendum din biserica din Campina: Aceasta intalnire nu are absolut nimic ilegal in ea, nu este o forma de blasfemie

Biserica Ortodoxa Romana BOR) a oferit un prim punct de vedere dupa imaginile surprinse intr-o biserica din Campina, unde mai multi politicieni, preoti si credinciosi au stat la aceeasi masa pentru a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )