Libnet.ro
UNICEF

05:30

Credinciosii sunt din nou la biserica. Ramane neclara procedura de impartasire

România Liberă România Liberă,
Credinciosii sunt din nou la biserica. Ramane neclara procedura de impartasire

Duminica, 17 mai, credinciosii s-au adunat in curtea bisericilor ortodoxe din Romania, pentru a asis. continuă pe România Liberă

Reuniunea FRIENDS amanata din nou! Se filmeaza abia la toamna!

Desi fanii o asteptau cu sufletul la gura, reuniunea speciala a actorilor din indragitul serial FRIENDS se amana din nou! Filmarile ar putea incepe abia in toamna acestui an! .

Termenul de depunere a declaratiei privind beneficiarul real la ONRC s-a prelungit din nou

Firmele din Romania vor putea depune si mai tarziu la Registrul Comertului declaratia privind beneficiarul real, conform Legii contra spalarii banilor, termenul fiind amanat din nou de Guvern prin ordonanta de urgenta.

Efectele incetarii starii de urgenta: Toate site-urile web blocate pentru fake news ar putea fi accesate din nou

Toate site-urile web blocate in perioada starii de urgenta pe motive de creare de panica in randul populatiei, conspiratii si informatii false ar putea fi accesate din nou, incepand de vineri, 15 mai, a anuntat Autoritatea de reglementare in comunicatii, condusa de Sorin Grindeanu. Prin intermediul a 5 decizii semnate joi, 14 mai, autoritatea transmite furnizorilor de internet ca prin incetarea starii de urgenta nu mai subzista temeiul legal pentru blocarea accesului utilizatorilor la site-urile indicate de Grupul de Comunicare Strategica.

Galatasaray, Besiktas si Fenerbahce isi suspenda din nou antrenamentele

Cele mai importante cluburi de fotbal din Turcia, Galatasaray, Besiktas si Fenerbahce, au fost oblig.

Coronavirus: Bilantul deceselor in Franta l-a depasit din nou pe cel al Spaniei

Numarul total al deceselor din Franta a crescut peste bilantul Spaniei, dupa ce 351 de persoane au murit din cauza Covid-19 in 24 de ore, ducand numarul total la 27. 425, relateaza Reuters.

Revenirea nu va fi rapida - Volkswagen incetineste din nou productia, din cauza cererii reduse

Volkswagen va incetini productia timp de patru zile la uzina din Wolfsburg, unde lucrul fusese reluat pe 27 aprilie, de data aceasta problema fiind cererea scazuta. Optimistii sperau intr-o revenire rapida, dar lucrurile nu stau deloc bine. Producatorii auto germani spera ca statul sa dea drumul unui program de tip Rabla asemanator cu cel din 2009. Autoritatile au refuzat insa si se vor purta noi discutii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )