Libnet.ro
UNICEF

13:45

Credit sindicalizat de 360 milioane de euro pentru KMG International

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Credit sindicalizat de 360 milioane de euro pentru KMG International

KMG International NV anterior Grup Rompetrol NV) a incheiat o facilitate de credit revolving multivaluta in valoare de 360 milioane de dolari, cu o maturitate de 3 ani, contractata de la un sindicat de banci format din Banca Comerciala Romana, in calitate de coordonator, ING Bank NV Amsterdam - Sucursala Bucuresti, Raiffeisen Bank SA si UniCredit Tiriac Bank SA. continuă pe Ziarul Bursa

Bosch primeste ajutor de stat de 16,6 milioane euro, pentru fabrica de la Blaj

Ministerul Finantelor Publice MFP) anunta ca a aprobat un ajutor de stat in valoare de 16,6 milioane euro catre societatea Bosch Rexroth, in vederea realizarii unei investitii cu o valoare de peste 33 de milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule in locatia sa de la Blaj judetul Alba).

Primaria sector 3 da inca 3,4 milioane de euro pentru amenajarea spatiilor verzi / Intretinerea spatiilor verzi trece la Administratia Domeniului Public, pe 8 ani / Valoarea estimata a contractului - 70 mil euro

Consiliul local sector 3 a alocat joi circa 3,4 milioane de euro pentru amenjararea mai multor spatii verzi din sector. Este vorba de suma de 1,8 milioane de euro pentru amenajarea spatiilor verzi cuprinse intre bulevardele Camil Ressu - Mihai Bravu - Baba Novac - Campia Libertatii si 1,6 milioane de euro pentru spatiile verzi cuprinse intre bulevardele Baba Novac-Mihai Bravu-Basarabia-Campia Libertatii.

Mohamad Yassin, arestat definitiv pentru ca ar fi cerut 2 milioane euro pentru eliberarea lui Omar Hayssam

Medicul Mohamad Yassin a fost arestat, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti CAB), fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a.

Mohamad Yassin, arestat definitiv pentru ca ar fi cerut 2 milioane euro pentru eliberarea lui Hayssam

Mohamad Yassin a fost arestat, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti CAB), fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a interveni in obtinerea unei decizii de anulare a pedepsei cu inchisoarea a lui Omar Hayssam, scrie Mediafax.

Electroprecizia, finantare de 1,47 milioane euro pentru un nou proces de productie

Electroprecizia Electrical Motors a demarat in aprilie 2015, implementarea proiectului Motoare de eficienta prin tehnologie verde, in valoare totala de 1. 700 euro.

KMG International ia un credit sindicalizat de 360 milioane dolari de la patru banci

KMG International NV anterior Grup Rompetrol NV) a incheiat astazi o facilitate de credit revolving multivaluta in valoare de 360 milioane de dolari, cu o maturitate de 3 ani, contractata de la un sindicat de banci format din Banca Comerciala Romana, in calitate de Coordonator, ING Bank NV Amsterdam - Sucursala Bucuresti, Raiffeisen Bank SA si UniCredit Tiriac Bank SA.

OMV Petrom vrea sa refinanteze un credit de 930 milioane euro

Compania OMV Petrom SNP) a inceput discutii cu banci din Romania si din strainatate pentru refinantarea unei linii de credit in valoare de 930 milioane de euro, contractata in 2011.

KMG International, fostul Rompetrol, a semnat un credit de 360 milioane dolari cu Banca Comerciala Romana, ING Bank, Raiffeisen Bank si UniCredit Tiriac Bank

KMG International NV anterior Grup Rompetrol NV) a incheiat joi o facilitate de credit revolving multivaluta in valoare de 360 milioane dolari cu o maturitate de 3 ani, contractata de la un sindicat de banci format din Banca Comerciala Romana, in calitate de Coordonator, ING Bank NV Amsterdam - Sucursala Bucuresti, Raiffeisen Bank SA si UniCredit Tiriac Bank SA.

Petrom vrea 930 de milioane euro pentru refinantarea unui credit luat 2011pentru acoperirea nevoilor companiei si finantarea programului de investitii

Petrom a inceput discutii cu banci din Romania si din strainatate pentru refinantarea unei linii de credit in valoare de 930 milioane de euro, contractata in 2011.

Mohamad Yassin, arestat definitiv. Medicul ar fi cerut 2 milioane de euro pentru eliberarea lui Hayssam

Mohamad Yassin a fost arestat, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti CAB), fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a interveni in obtinerea unei decizii de anulare a pedepsei cu inchisoarea a lui Omar Hayssam, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )