Libnet.ro
UNICEF

11:15

Credite bancare de 150 milioane Euro, disponibile pentru fermieri romni si antreprenori rurali, cu ajutorul UE

Hotnews Hotnews,
 Credite bancare de 150 milioane Euro, disponibile pentru fermieri romni si antreprenori rurali, cu ajutorul UE

Peste 1. 300 de fermieri romani si antreprenori de la sate vor avea la dispozitie credite bancare de 150 milioane de euro, din care 87 milioane de euro de la bugetul Uniunii Europene, prin 4 banci din tara, selectate de Fondul European de Investitii FEI) primul acord de finantare in domeniul agricol din Romania. continuă pe Hotnews

Fermierii romani vor putea accesa 150 milioane de euro pentru finantare

Fondul European de Investitii FEI) a selectat patru banci din Romania in cadrul primului acord de finantare in domeniul agricol din Romania. Cele patru banci - Banca Comerciala Romana, ProCredit Bank, Raiffeisen Bank si UniCredit Bank vor acorda finantari in valoare de peste 150 milioane de euro, din care 87 milioane de euro de la bugetul Uniunii Europene, pentru peste 1. 300 de fermieri si intreprinzatori din mediul rural.

Antreprenor IT: 2019 va fi un an al premierelor. Aproape 150 milioane de euro pentru investitii de tip venture capital n startup-urile romnesti

Anul 2019 va fi unul al premierelor daca ne uitam la banii care sunt in piata, in special pentru inovare. Va fi probabil pentru prima data cand vor fi disponibili intre 120 si 150 de milioane de euro in fonduri de investitii de tip venture capital, ceea ce are un impact major asupra ecosistemului antreprenoral si de startup-uri din IT din Romania - sustine Teodor Blidarus, fondatorul firmei romanesti de tehnologie Softelligence si presedintele Asociatiei de Software.

Ilan Laufer, de la Start-Up Nation la Smart Start: Credite totale de 500 milioane dolari de la 3 banci, pentru firme romnesti care se extind n SUA

Smart Start USA, program lansat de fostul ministru pentru afaceri, Ilan Laufer, prin care se doreste finantarea si facilitarea accesului a cel putin 10. 000 de IMM-uri si antreprenori din Romania, anual, pe piata Statelor Unite ale Americii, va avea un buget total de 500 milioane dolari, prin credite de la trei banci partenere.

Dezvoltatorul Cosmopolis a cumparat cu 2,4 milioane euro 9 hectare de teren

Opus Land Development - dezvoltatorul complexului rezidential Cosmopolis a cumparat un teren de aproximativ 9 hectare in proximitatea complexului rezidential, pentru 2,4 milioane de euro, in vederea extinderii viitoare pe malul lacului amplasat in partea de nord.

TeraPlast, trei investitii de 15 milioane euro

Grupul TeraPlast, unul dintre cei mai importanti producatori de materiale pentru piata constructiilor si totodata cel mai mare procesator de PVC din Romania, va depune trei proiecte de investitii, in valoare totala de 15 milioane de euro, in cadrul Schemei de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor cu impact major in economie.

O primarie de sector din Capitala a alocat inca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Membrii Consiliului Local al Primariei Sectorului 1 au decis, in sedinta de miercuri, alocarea sumei de 10 milioane de lei pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Proiectul de hotarare a fost votat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )