Libnet.ro
UNICEF

10:00

O primarie de sector din Capitala a alocat inca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Antena3 Antena3,
O primarie de sector din Capitala a alocat inca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Membrii Consiliului Local al Primariei Sectorului 1 au decis, in sedinta de miercuri, alocarea sumei de 10 milioane de lei pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Proiectul de hotarare a fost votat. continuă pe Antena3

Primaria Sectorului 1, inca 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primaria Sectorului 1 aloca inca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, potrivit unei hotarari astazi de Consiliul Local al Sectorului 1. in timpul votului pe proiect, consilierii USR au parasit sala de sedinte. Primaria Capitalei a alocat deja, printr-o rectificare bugetara din luna iulie, 10 milioane de lei pe langa suma de 15 milioane de lei alocata initial, iar Guvernul a dat si el prin rectificarea bugetara de la inceputul lunii august 115,5 milioane de lei.

Primaria Sectorului 1 aloca inca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primaria Sectorului 1 va aloca 10 milioane de lei in vederea construirii Catedralei Mantuirii Neamului, potrivit unei hotarari luate miercuri de Consiliul Local al Sectorului 1. Primaria Capitalei a alocat deja, printr-o rectificare bugetara din luna iulie, 10 milioane de lei pe langa suma de 15 milioane de lei alocata initial, iar Guvernul a dat si el, prin rectificarea bugetara de la inceputul lunii august, 115,5 milioane de lei.

Primaria Sectorului 1 a alocat nca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mntuirii Neamului

Membrii Consiliului Local al Primariei Sectorului 1 au decis in sedinta de miercuri alocarea sumei de 10 milioane de lei pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului, au precizat pentru Mediafax reprezentantii institutiei.

Informatii noi despre crima urmata de incendiu din Capitala. Cine este principalul suspect - VIDEO

Rasturnare de situatie in cazul crimei urmate de incendiu din Capitala, de la sfarsitul saptamanii trecute. Un cetatean sirian a fost retinut si este principalul suspect, desi initial indiciile ar fi dus.

Doi copii au fost batuti de politisti locali in parcul IOR din Capitala: Motivul este halucinant(VIDEO)

Caz revoltator petrecut chiar in mijlocul parcului IOR din Capitala, in plina zi. Doi tineri au fost batuti si incatusati de politisti localipentru ca au prins cativa pesti din lac. Desi.

Plangere in justitie pentru un contract de peste 10 milioane de euro privind delegarea a serviciilor de salubrizare in zona Sebes - Cugir din Alba

Finalizarea procedurii de delegare a serviciilor de colectare si transport a deseurilor in zona II a judetului Alba, compusa din Cugir, Sebes si 14 comune, va fi intarziata dupa ce unul dintre operatorii care participa la licitatie a contestat in instanta raportul intermediar privind cerintele tehnice si financiare.

Coruptia ucide, nenoroceste vieti. Mihai Sora, despre incendiul din blocul din Capitala

Mihai Sora a sustinut, referitor la incendiul ce a cuprins un bloc din Capitala, ca, in Romania, coruptia ucide, nenoroceste vieti, calca in picioare oamenii. Un bloc a ars ieri in Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )