Libnet.ro
UNICEF

01:05

Creditele in lei au ajuns mai ieftine decat cele in euro.

România Liberă România Liberă,
Creditele in lei au ajuns mai ieftine decat cele in euro.

Daca vestea nu surprinde pe segmentul Prima Casa unde riscurile sunt impartite intre stat si banci, noutatea este ca si imprumuturile de nevoi personale in lei sunt acum mai ieftine decat cele in euro. Speriate de picajul Robor, unele banci au inceput sa creasca marjele pentru creditele noi. In acest moment, cea mai buna oferta pentru un credit ipotecar prin programul Prima Casa are un cost total DAE) de 4,58%, conform Conso. ro. Sunt 17 banci insirate pe acest segment iar diferenta de . continuă pe România Liberă

Temperaturi mai ridicate decat cele obisnuite in urmatoarea perioada. Vezi prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea se va mentine placuta pentru normele obisnuite ale lunii ianuarie, maximele atingand chiar si 13 grade in urmatoarea perioada, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. Miercuri, cerul va fi.

Imprimantele 3D ar putea ajunge in orice casa: Vor fi mai ieftine si mai usor de utilizat.

Companiile care produc imprimante 3D vor sa castige teren in randul utilizatorilor entry-level. Acestea vor fi mai ieftine si mai usor de utilizat. Imprimantele 3D au devenit deja foarte populare. Cu aceste masinarii se pot fi realizare aproape orice figurine, jucarii mici, prototipuri. Producatorii acestor imprimante vor ca astfel de printere sa ia locul celor clasice si imprimarea pe hartie devina de domeniul trecutului. Ei se bazeaza pe dorinta oamenilor de a experimenta, conform .

Mesajul lui Ponta pentru ministri: Vreau sa aveti o reactie foarte clara - mai diplomatica decat a mea, recunosc - atunci cand e incalcata libertatea de miscare a romanilor din vestul Europei

Premierul Victor Ponta le-a solicitat miercuri ministrilor sa reactioneze foarte clar atunci cand sunt incalcate libertatea de miscare si drepturile romanilor din vestul Europei. Vreau sa aveti toti - ministrul de Externe, ministrul Muncii, toti ceilalti - o reactie foarte clara, mai diplomatica decat a mea, recunosc, dar la fel de clara, le-a spus Ponta ministrilor in deschiderea sedintei de Guvern.

Franta a expulzat in 2013 aproape 20.000 de romi, de doua ori mai mai multi decat in 2012

Franta a expulzat in 2013 aproape 20. 000 de romi din taberele lor, de doua ori mai mult decat in 2012, arata un raport prezentat marti de Liga pentru Drepturile Omului si Centrul european pentru drepturile.

Atacul cu malware din reclame Yahoo este mai raspandit decat credeam

Necazul cu malware suferit de Yahoo intre Craciun si revelion, continua sa iasa la iveala si este mai grav decat se astepta cineva, cu atat mai mult cu ca implica reclame Yahoo. Malware-ul este foarte popular in ultima perioada. Mai grav decat atat este ca nu necesita nici un fel de interventie din partea utilizatorilor. Daca este scris cum trebuie de la zero, in functie de vulnerabilitatille pe care le exploateaza, poate avea un impact dezastruos major asupra performantei unui [].

Dacia Duster are un cost pe km mai mic decat un Smart Fortwo

Dacia Duster are cel mai mic pret de intretinere din primul an de utilizare, cu un cost de 48 de centi pe kilometru, iar la polul opus este un Mercedes V8 pe benzina care are un cost de 4,95 euro pe km, potrivit publicatiei franceze The Argus, citata.

Prognoza meteo pentru vineri: Vremea va fi frumoasa, cu valori mai ridicate decat normele acestei perioade

Vremea se va mentine in general frumoasa, vineri, cu valori mult mai ridicate fata de normele acestei perioade. in Oltenia, maximele vor atinge 2 grade, in timp ce in Banat se va ajunge la 13 grade, iar cele mai.

Enache Jiru: Anul 2014 va fi mult mai usor decat 2013

Acest an urmeaza sa fie mult mai usor din punct de vedere al administrarii datoriei publice comparativ cu anul precedent, in conditiile in care emisiunea de obligatiuni cu maturitati de 10 si 30 de ani, prin care Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras marti doua miliarde de dolari de pe pietele internationale, acopera intregul necesar de finantare in valuta al tarii noastre pentru 2014, potrivit lui Enache Jiru, secretar de stat in cadrul MFP.

SIF-urile au inregistrat cresteri mai mari decat restul pietei

Indicele BET-FI, al celor cinci societati de investitii financiare SIF) si Fondul Proprietatea FP), a crescut cu 4,02% in perioada 13 decembrie 2013 - 13 ianuarie 2014, in timp ce indicele BET-XT, al primelor 25 de societati de la BVB, inclusiv SIF-urile, a avansat cu 3,49%, iar BET, al celor mai lichide zece companii listate, s-a apreciat cu 2,5%.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )