Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crescatorii de animale sunt in prag de faliment din cauza secetei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Crescatorii de animale sunt in prag de faliment din cauza secetei

Sindicatul National al Crescatorilor de Ovine si Caprine, afiliat la AGROSTAR, atrage atentia ca, din cauza secetei, crescatorii de animale sunt in pragul falimentului, acuzandu-l pe ministrul Agriculturii Daniel Constantin ca este preocupat mai mult de cultul personalitatii decat de problemele din sector, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Crescatorii de animale se declara in pragul falimentului din cauza secetei si ameninta cu proteste

Crescatorii de animale se declara in pragul falimentului, din cauza secetei, il acuza pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ca este preocupat mai mult de cultul personalitatii decat de problemele din sector, si ameninta cu proteste.

Crescatorii de animale, in pragul falimentului din cauza secetei, ameninta cu proteste si cu blocarea drumurilor

Crescatorii de animale se declara in pragul falimentului, din cauza secetei, il acuza pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ca este preocupat mai mult de cultul personalitatii decat de problemele din sector, si ameninta cu proteste.

Pierderile sunt enorme. Crescatorii de animale, in pragul falimentului

Crescatorii de animale se declara in pragul falimentului, din cauza secetei, il acuza pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ca este preocupat mai mult de cultul personalitatii decat de problemele din.

SUA pregateste sanctiuni economice impotriva Chinei, din cauza atacurilor cibernetice

SUA pregateste sanctiuni economice impotriva Chinei, din cauza atacurilor cibernetice asupra retelelor informatice ale companiilor si institutiilor americane, au declarat doi oficiali americani citati de.

Constanta: O explozie a avut loc din cauza unei butelii. Un pompier a murit

O explozie puternica a avut loc in Constanta, informeaza B1 TV. Un apel la 112 a anuntat ca incidentul care a avut loc intr-o curte, din cauza unei butelii. Din nefericire, in timpul interventiei, un pompier a.

Efectele SECETEI: Crescatorii de animale, in pragul FALIMENTULUI

Crescatorii de animale se declara in pragul falimentului, din cauza secetei, si ameninta cu proteste.

Maria Sarapova s-a retras de la US Open din cauza unei accidentari la picior

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, numarul trei mondial, s-a retras din turneul US Open, ultimul de Mare Slem al anului, care va incepe luni, informeaza site-ul oficial al turenului. Maria Sarapova a.

Profitul Lukoil s-a injumatatit in al doilea trimestru din cauza scaderii pretului petrolului

Grupul petrolier rus Lukoil, prezent si pe piata din Romania, a anuntat vineri ca profitul sau net a scazut cu 58% in ritm anual, pana la un miliard de dolari, in cel de-al doilea trimestru al acestui an, de la 2,39 miliarde de dolari in perioada similara a anului trecut, ca urmare a scaderii semnificative a pretului titeiului, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Jobbik cere o reuniune de criza in Ungaria, din cauza problemei imigrantilor

Partidul radical nationalist Jobbik i-a cerut sambata premierului conservator Viktor Orban sa organizeze o reuniune de criza cu toti liderii partidelor parlamentare si cu liderii grupurilor politice din.

Constanta: O femeie de 33 de ani a murit din cauza unui avort ilegal

A murit la 33 de ani in urma unui avort. Asta sustin medicii din Constanta in cazul unei femei ajunsa in stare grava la spital in urma cu 4 zile, informeaza B1 TV. Tanara era mama a cinci copii, iar rudele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )