Libnet.ro
UNICEF

05:15

SUA pregateste sanctiuni economice impotriva Chinei, din cauza atacurilor cibernetice

B1 B1,
SUA pregateste sanctiuni economice impotriva Chinei, din cauza atacurilor cibernetice

SUA pregateste sanctiuni economice impotriva Chinei, din cauza atacurilor cibernetice asupra retelelor informatice ale companiilor si institutiilor americane, au declarat doi oficiali americani citati de. continuă pe B1

SUA pregateste sanctiuni economice impotriva Chinei, din cauza atacurilor cibernetice

Administratia Obama pregateste sanctiuni economice impotriva Chinei si altor state, inclusiv restrictionarea afacerilor in SUA, pentru a penaliza atacurile cibernetice asupra retelelor informatice ale companiilor si institutiilor americane, au declarat doi oficiali americani citati de Bloomberg.

SUA pregateste sanctiuni economice impotriva Chinei, din cauza atacurilor cibernetice

Administratia Obama pregateste sanctiuni economice impotriva Chinei si altor state, inclusiv restrictionarea afacerilor in SUA, pentru a penaliza atacurile cibernetice asupra retelelor informatice ale companiilor si institutiilor americane, au declarat.

America pregateste sanctiuni economice impotriva chinezilor implicati in atacuri cibernetice la adresa sa

Statele Unite pregatesc sanctiuni economice impotriva persoanelor fizice si juridice din China suspectate ca au legatura cu atacurile cibernetice care au vizat tinte americane, a afirmat luni un oficial american. Potrivit AFP, informatia a fost publicata de cotidianul american Washington Post.

Atacurile cibernetice ale Chinei, SANCTIONATE de SUA

SUA pregateste sanctiuni economice impotriva Chinei si altor state, pentru a penaliza atacurile cibernetice asupra retelelor informatice ale companiilor si institutiilor americane.

Sanctiuni economice fara precedent ar putea fi impuse de SUA statului chinez

Administratia Obama pregateste sanctiuni economice impotriva Chinei si altor state, inclusiv restrictionarea afacerilor in SUA, pentru a penaliza atacurile cibernetice asupra retelelor informatice ale.

Crescatorii de animale sunt in prag de faliment din cauza secetei

Sindicatul National al Crescatorilor de Ovine si Caprine, afiliat la AGROSTAR, atrage atentia ca, din cauza secetei, crescatorii de animale sunt in pragul falimentului, acuzandu-l pe ministrul Agriculturii Daniel Constantin ca este preocupat mai mult de cultul personalitatii decat de problemele din sector, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Crescatorii de animale se declara in pragul falimentului din cauza secetei si ameninta cu proteste

Crescatorii de animale se declara in pragul falimentului, din cauza secetei, il acuza pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ca este preocupat mai mult de cultul personalitatii decat de problemele din sector, si ameninta cu proteste.

Constanta: O explozie a avut loc din cauza unei butelii. Un pompier a murit

O explozie puternica a avut loc in Constanta, informeaza B1 TV. Un apel la 112 a anuntat ca incidentul care a avut loc intr-o curte, din cauza unei butelii. Din nefericire, in timpul interventiei, un pompier a.

Maria Sarapova s-a retras de la US Open din cauza unei accidentari la picior

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, numarul trei mondial, s-a retras din turneul US Open, ultimul de Mare Slem al anului, care va incepe luni, informeaza site-ul oficial al turenului. Maria Sarapova a.

Profitul Lukoil s-a injumatatit in al doilea trimestru din cauza scaderii pretului petrolului

Grupul petrolier rus Lukoil, prezent si pe piata din Romania, a anuntat vineri ca profitul sau net a scazut cu 58% in ritm anual, pana la un miliard de dolari, in cel de-al doilea trimestru al acestui an, de la 2,39 miliarde de dolari in perioada similara a anului trecut, ca urmare a scaderii semnificative a pretului titeiului, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )