Libnet.ro
UNICEF

09:30

De ce au crescut atat de mult cazurile de COVID-19? Donald Trump vine cu explicatia

Antena3 Antena3,
De ce au crescut atat de mult cazurile de COVID-19? Donald Trump vine cu explicatia

Presedintele SUA, Donald Trump, e de parere ca marea crestere a numarului de cazuri de coronavirus, in SUA, este din cauza protestelor Black Lives Matter. continuă pe Antena3

Lovitura grea pentru Donald Trump! Ce apare in sondaje

Donald Trump a primit o lovitura dura. in sondajul realizat intre 15-21 iulie a aratat ca 46% dintre alegatorii inregistrati au declarat ca il vor sustine pe Joe Biden in alegerile din 3 noiembrie, in timp ce doar 38% il vor vota pe Donald Trump. Restul electoratului, de 16%, sunt fie indecisi, fie intentioneaza sa .

Purtarea mastii de protectie, un gest patriotic: probabil, singurul sfat bun de la Donald Trump

In opozitie totala cu atitudinea ultimelor luni, Donald Trump se pare ca a devenit un adept al mastilor de protectie, un subiect foarte delicat in SUA. Donald Trump a aparut in public cu o.

Donald Trump spune la Fox News ca a excelat la un test cognitiv si il provoaca pe Joe Biden sa-l treaca

Presedintele american Donald Trump a dezvaluit detaliile unui test cognitiv la care, spune el, a excelat si care a aratat ca are rezistenta mentala necesara pentru a conduce Statele Unite si l-a indemnat, intr-un interviu acordat Fox News, pe rivalul sau in alegerile din noiembrie Joe Biden sa faca acest test, relateaza AFP.

Donald Trump a gasit cauza numarului mare de cazuri de COVID-19 din SUA: protestatarii BLM si granita cu Mexic

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a sugerat ca protestatarii Black Lives Matter ar fi de vina pentru numarul tot mai mare de cazuri de infectare cu coronavirus in SUA, scrieThe Guardian.

Un fost spion britanic regreta faptul ca dosarul sau despre legaturile lui Donald Trump cu Rusia a fost publicat

Fostul agent secret Christopher Steele a precizat, miercuri, ca nu a dorit ca rapoartele sale care l-ar lega pe presedintele american Donald Trump de Rusia sa fie facute publice, in timpul unui proces de calomnie la.

Twitter inchide mii de conturi care sustin teoria ca exista o conspiratie impotriva presedintelui Donald Trump

Twitter a anuntat marti seara ca inchide mii de conturi care sustin teoria ca exista o conspiratie impotriva presedintelui Donald Trump si a sustinatorilor lui, cunoscuta sub numele QAnon.

Twitter inchide mii de conturi care sustin teoria ca exista o conspiratie impotriva presedintelui Donald Trump

Twitter a anuntat marti seara ca inchide mii de conturi care sustin teoria ca exista o conspiratie impotriva presedintelui Donald Trump si a sustinatorilor lui, cunoscuta sub numele QAnon.

Campania electorala a lui Donald Trump face reclama pe Facebook pentru inchiderea TikTok

Campania electorala pentru realegerea presedintelui american Donald Trump a difuzat la sfarsitul saptamanii trecute reclame in reteaua Facebook in care sustine ca aplicatia TikTok isi spioneaza utilizatorii, semnaleaza Reuters.

Cheltuielile de campanie ale lui Donald Trump s-au dublat in iunie

Cheltuielile de campanie ale presedintelui american Donald Trump in vederea realegerii sale la scrutinul din noiembrie au fost de peste 50 de milioane de dolari in iunie, dublu fata de luna precedenta.

Donald Trump intentioneaza sa trimita forte federale pentru a combate protestele anti-rasism

Presedintele american Donald Trump a anuntat luni ca intentioneaza sa trimita forte federale in unele orase majore, pentru a lua masuri impotriva protestelor anti-rasism, in timp ce folosirea de masini nemarcate si a ofiterilor neidentificati in Portland, Oregon a provocat nemultumiri la nivel national.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )