Libnet.ro
UNICEF

08:45

Lovitura grea pentru Donald Trump! Ce apare in sondaje

Playtech Playtech,
Lovitura grea pentru Donald Trump! Ce apare in sondaje

Donald Trump a primit o lovitura dura. in sondajul realizat intre 15-21 iulie a aratat ca 46% dintre alegatorii inregistrati au declarat ca il vor sustine pe Joe Biden in alegerile din 3 noiembrie, in timp ce doar 38% il vor vota pe Donald Trump. Restul electoratului, de 16%, sunt fie indecisi, fie intentioneaza sa . continuă pe Playtech

Lovitura grea pentru fostul procuror Mircea Negulescu! Judecatorii tocmai au luat decizia. Ultima ora!

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in urma cu scurt timp, arestarea pentru 30 de zile a procurorului DNA Mircea Negulescu! Celebrul procuror DNA, cunoscut si ca Portocala, fusese plasat sub control judiciar. Fostul procuror Mircea Negulescu a fost arestat Procurorii SIIJ fac verificari pe numele lui Mircea Negulescu in dosarul Tony Blair.

Lovitura grea pentru Vasile Blaga! Decizia de ultima ora de la Curtea de Apel Bucuresti

Vasile Blaga si-a vazut naruit visul de a scapa de problemele juridice, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a anulat achitarea sa din prima instanta si a trimis dosarul inapoi la Tribunal pentru a fi reluat de la zero. Procurorii sustin ca Blaga a luat spaga 700. 000 de euro. Curtea de Apel Bucuresti a decis .

Lovitura grea pentru Dacia! Ce profit ar putea inregistra cea mai mare companie din Romania, in aceasta perioada de pandemie

Cifra de afaceri a Automobile Dacia a scazut anul trecut, iar anul acesta este de asteptat ca aceasta sa se prabuseasca pur si simplu, dupa criza financiara provocata de pandemia de coronavirus. Profitul Automobile Dacia a scazut anul trecut cu 2,1% Chiar inainte de pandemia de coronavirus, Automobile Dacia incheia anul 2019 cu o cifra .

Donald Trump spune la Fox News ca a excelat la un test cognitiv si il provoaca pe Joe Biden sa-l treaca

Presedintele american Donald Trump a dezvaluit detaliile unui test cognitiv la care, spune el, a excelat si care a aratat ca are rezistenta mentala necesara pentru a conduce Statele Unite si l-a indemnat, intr-un interviu acordat Fox News, pe rivalul sau in alegerile din noiembrie Joe Biden sa faca acest test, relateaza AFP.

Donald Trump a gasit cauza numarului mare de cazuri de COVID-19 din SUA: protestatarii BLM si granita cu Mexic

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a sugerat ca protestatarii Black Lives Matter ar fi de vina pentru numarul tot mai mare de cazuri de infectare cu coronavirus in SUA, scrieThe Guardian.

Campania electorala a lui Donald Trump face reclama pe Facebook pentru inchiderea TikTok

Campania electorala pentru realegerea presedintelui american Donald Trump a difuzat la sfarsitul saptamanii trecute reclame in reteaua Facebook in care sustine ca aplicatia TikTok isi spioneaza utilizatorii, semnaleaza Reuters.

Donald Trump intentioneaza sa trimita forte federale pentru a combate protestele anti-rasism

Presedintele american Donald Trump a anuntat luni ca intentioneaza sa trimita forte federale in unele orase majore, pentru a lua masuri impotriva protestelor anti-rasism, in timp ce folosirea de masini nemarcate si a ofiterilor neidentificati in Portland, Oregon a provocat nemultumiri la nivel national.

Donald Trump intentioneaza sa trimita forte federale pentru a combate protestele anti-rasism

Presedintele american Donald Trump a anuntat luni ca intentioneaza sa trimita forte federale in unele orase majore, pentru a lua masuri impotriva protestelor anti-rasism, in timp ce folosirea de masini nemarcate si a ofiterilor neidentificati in Portland, Oregon a provocat nemultumiri la nivel national.

Purtarea mastii de protectie, un gest patriotic: probabil, singurul sfat bun de la Donald Trump

In opozitie totala cu atitudinea ultimelor luni, Donald Trump se pare ca a devenit un adept al mastilor de protectie, un subiect foarte delicat in SUA. Donald Trump a aparut in public cu o.

Donald Trump intentioneaza sa trimita forte federale in orase conduse de democrati, pentru a combate protestele anti-rasism

Presedintele american Donald Trump a anuntat luni ca intentioneaza sa trimita forte federale in unele orase majore, pentru a lua masuri impotriva protestelor anti-rasism, in timp ce folosirea de masini nemarcate si a ofiterilor neidentificati in Portland, Oregon a provocat nemultumiri la nivel national, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )