Libnet.ro
UNICEF

05:30

A crescut numarul romanilor din diaspora care si-au anuntat intentia de vot

Antena3 Antena3,
A crescut numarul romanilor din diaspora care si-au anuntat intentia de vot

La noapte expira si al doilea termen dat de Guvern pentru inregistrarea romanilor din strainatate care vor sa voteze la alegerile prezidentiale din noiembrie. Potrivit www. votstrainatate. ro, pana acum s-au. continuă pe Antena3

A crescut numarul romanilor din diaspora care si-au anuntat intentia de vot.Azi, ultima zi in care se mai pot face inscrieri pe www.votstrainatate.ro

La noapte expira si al doilea termen dat de Guvern pentru inregistrarea romanilor din strainatate care vor sa voteze la alegerile prezidentiale din noiembrie. Potrivit www. votstrainatate. ro, pana acum s-au primit aproximativ 37. 517de cereri pentru votul la sectia de votare si circa 39. 580 de solicitari pentru votul prin corespondenta.

AEP, despre prezidentiale: Romanii din Diaspora, supravegheati in timp real prin aplicatia SIMPV

Constantin Buica, presedintele Autoritatii Electorale Permanente, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte, ca romanii din Diaspora vor avea mai mult timp la dispozitie pentru a vota, dar si ca votantii vor fi supravegheati in timp real, datorita aparaturii de anul acesta, relateaza Mediafax.

Prima handbalista din Romania care recunoaste ca e gay. Pe cine iubeste Laura Nicoletta Vasilescu

Laura Nicoletta Vasilescu, care a jucat la HSG Bad Wildungen, in Germania, este prima handbalista din Romania care a recunoscut si si-a asumat ca este gay. Pe cine iubeste sportiva? Laura Nicoletta Vasilescu, prima handbalista din Romania care recunoaste ca e gay Laura Nicoletta Vasilescu, in varsta de 34 de ani, a anuntat zilele trecute .

Dancila: Termenul pentru inregistrarea romanilor cu drept de vot din Diaspora va fi extins

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca Guvernul va adopta o ordonanta de urgenta prin care term.

Sedinta de Guvern joi: pe agenda ar putea fi inclusa prelungirea termenului de inregistrare ca alegatori a romanilor din diaspora. Ce alte proiecte se mai afla pe lista

Guvernul se reuneste joi in sedinta, pe agenda urmand a fi inclus un proiect de ordonanta de urgenta pentru prelungirea termenului de inregistrare a cetatenilor romani care doresc sa voteze din.

Viorica Dancila anunta OUG privind alegerile prezidentiale. Sunt vizati romanii din Diaspora

Premierul Viorica Dancila a declarat in sedinta de guvern de joica va adopta masuri pentru a asigura cetatenilor romani din Diasporadreptul la vot, dar si o mai buna organizare a alegerilor.

Rasturnare de situatie in cazul tinerei de 17 ani din Bucuresti care a vrut sa se sinucida aseara. Adevarul grotesc a iesit acum la iveala. Nimeni nu a vrut sa o creada!

Apar noi informatii in cazul tinereide 17ani care a sunat joi seara la Asociatia Telefonul Copilului si a anuntat ca vrea sa se sinucida. Politistii au reusit sa o localizeze in timp record si.

JYSK a inaugurat Centrul de distributie din Bulgaria, care va face livrari catre Romania

JYSK a deschis un nou centru de distributie in Bulgaria, acesta fiind cel mai modern centru logistic din tara. Incepand din luna septembrie, livrarile de produse catre magazinele JYSK din Romania vor fi facute din noul centru de distributie aflat in.

Melescanu: Din pacate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegala

Senatorul Teodor Melescanu a declarat joi ca nu recunoaste excluderea sa din ALDE si ca va merge in .

Interviu. Tot ce trebuie sa stii despre Dokstation, sigurul festival de documentare de muzica din Romania, care va avea loc intre 12 si 15 septembrie

Dupa concertele de peste vara, acum e momentul sa stam linistiti in fata unui ecran si sa ne bucuram de Dokstation, un festival mai aparte in calendarul evenimentelor dedicate fanilor muzicii. in perioada 12-15 septembrie are loc la Bucuresti singurul festival din Romania dedicat documentarelor despre muzica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )