Libnet.ro
UNICEF

21:15

Creste numarul angajatilor din Prefectura Sibiu care sunt confirmati cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Creste numarul angajatilor din Prefectura Sibiu care sunt confirmati cu noul coronavirus

Inca sapte angajati din Prefectura Sibiu au fost confirmati cu noul coronavirus, trei fiind din Serviciul Pasapoarte. Institutia este din nou dezinfectata. continuă pe Adevărul

Cand incepe Postul Craciunului si care sunt regulile acestui post. Plus: cand sunt dezlegari

Conform Calendarului Crestin Ortodox, postul Craciunului incepe la jumatatea lunii noiembrie 2020, mai bine zis, pe data de 15 noiembrie. Acesta va tine pana pe data de 24 decembrie 2020. Iata ce reguli sunt in acest post si cand sunt dezlegari. Cand incepe postul Craciunului: reguli si dezlegari Lasata secului va avea loc in seara .

Ludovic Orban, informatii de ultima ora cu privire la petrecerile de Revelion. Care sunt zonele unde romanii vor putea petrece in noaptea dintre ani

Ludovic Orban a facut duminica declaratii referitoare la petrecerile de Revelion. Acesta a mentionat ca, in contextul actual de pandemie, aceste evenimente ar putea fi interzise cu desavarsire. in cursul serii de luni, premierul a adus noi explicatii cu privire la aceasta interdictie. Care sunt zonele strict interzise pentru petreceri de Revelion Premierul Romaniei a .

Florin Citu: Rectificarea bugetara, gata la jumatatea lunii noiembrie Care sunt prioritatile

Ministrul Finantelor Publice a anuntat ca rectificarea bugetara ar putea fi gata in a doua saptamana a lunii noiembrie. De asemenea, Florin Citu a mentionat care sunt prioritatile acestui an, dar si cele.

Ce salarii au localnicii din Las Fierbinti. Cine sunt cel mai bine platiti in serial si de ce

Serialul Las Fierbinti este una dintre cele mai populare si mai de succes productii TV din Romania, fiind vizionata de milioane de romani, in fiecare marti si joi. Filmarile acestei comedii romanesti au inceput la data de 1 martie 2012, intreaga actiune desfasurandu-se in orasul Fierbinti-Targ, judetul Ialomita. Las Fierbinti, lider de audienta marti seara .

Rares Bogdan: E lege! Fara ajutoare sociale pentru cei care sunt apti de munca, dar refuza!

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a sustinut ca, intr-un singur an, s-a redus cu 30. 000 numarul dosarelor fortate de ajutor social, gratie unui amendament la lege depus de liberalul Florin Roman. Eu.

Rares Bogdan: E lege! Fara ajutoare sociale pentru cei care sunt apti de munca, dar refuza!

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a sustinut ca, intr-un singur an, s-a redus cu 30. 000 numarul dosarelor fortate de ajutor social, gratie unui amendament la lege depus de liberalul Florin Roman. Eu.

Rafael Nadal la victoria cu numarul 1000 din cariera. Reactia spaniolului

Spaniolul Rafael Nadal a intrat de miercuri seara in galeria selecta a jucatorilor care au obtinut cel putin o mie de victorii in cariera profesionista.

Biden, primul mesaj dupa rasturnarea de situatie din statele cheie: Nu sunt aici sa declar ca am castigat, dar e clar ca vom ajunge la 270 de voturi

E clar ca suntem in avantaj in suficiente state incat sa ajungem la 270. Nu sunt aici sa declar ca am castigat, dar cred ca atunci cand se va termina numaratoarea fiecarui vot, vom fi invingatori, a declarat Biden, in prima iesire dupa rasturnarea de situatie din statele cheie care l-au pus in poll-position pentru a invinge in lupta cu Donald Trump.

Telefonul Varstnicului. Care sunt cele mai mari probleme ale batranilor din Romania

Fundatia Regala Margareta a Romaniei lanseaza Topul nevoilor varstnicilor din Romania si explica s.

10 judete in scenariul rosu, cu peste 3 infectari la mia de locuitori. Care sunt zonele vizate de noi restrictii

Romania a inregistrat un nou record de infectari cu noul coronavirus. Nu mai putin de 7. 733 de cazuri confirmate si un total de 974 de persoane internate la terapie intensiva. La nivel regional se discuta din ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )