Libnet.ro
UNICEF

01:05

Creste salariul minim lunar: Cat va fi din anul 2021

B1 B1,
Creste salariul minim lunar: Cat va fi din anul 2021

Salariul minim pe economie va creste in anul 2021 la 2. 300 de lei brut lunar, a anuntat Guvernul Romaniei in urma consultarilor de la inceputul saptamanii, cu reprezentantii Consiliului National Tripartid. continuă pe B1

Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani: cat vor lua din ianuarie

Luni dupa incheierea discutiilor in cadrul Consiliului National Tripartit, presedintele Consiliului National al IMM-urilor a anuntat ca Guvernul a incheiat negocierile cu patronatele si sindicatele pe tema cresterii salariului minim de la 1 ianuarie. Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani in aceasta dimineata, Florin Jianu a anuntat cresterea salariului minim cu 3% si .

Florin Citu: Salariul minim va creste putin peste rata inflatiei. Nu vor fi taiate salariile din mediul bugetar

Premierul Romaniei, Florin Citu, a anuntat luni seara, ca salariul minim va creste anul viitor putin peste rata inflatiei, respectiv cu 3,1%. Florin Citu, despre salariul.

Sindicatele anunta proteste incepand de marti, nemultumite ca salariul minim creste cu doar 41 de lei: Nu acceptam acest furt din munca lucratorilor

Una dintre cele mai mari confederatii sindicale, Cartel Alfa, sustine ca 40 de lei in plus la salariul minim, cat a anuntat Guvernul, nu acopera nici macar cheltuielile suplimentare pentru masti si alte elemente de protectie individuala, astfel ca incepand de marti vor fi declansate proteste.

Salariul minim creste cu 3,1 la suta, putin peste rata inflatiei, promite premierul Citu

Premierul Florin Citu a anuntat, dupa sedinta de Guvern de luni, 28 decembrie, ca salariul minim in .

Salariul minim in 2021 va fi 2.300 lei. inseamna 1.386 lei in mana

Guvernul are in vedere cresterea salariului minim brut pe tara garantat in plata pentru anul 2021 cu un nivel care sa depaseasca rata inflatiei, respectiv cu 70 de lei brut, de la 2. 230 de lei la 2. 300 de lei brutlunar, se arata intr-o postare a Guvernului. Potrivit acestuia, Hotararea va fi adoptata in sedinta Guvernului din 30 decembrie 2020.

Salariul minim pe economie, pregatit sa fie majorat cu 70 lei

Guvernul intentioneaza ca in ultima sedinta a Executivului din acest an sa majoreze salariul minim b.

SNPP a primit spre consultare proiectul de OUG care prevede masurile fiscal-bugetare pentru anul 2021

Sindicatul National al Politistilor din Penitenciare SNPP) anunta, luni, ca a primit oficial, spre consultare, proiectul de OUG care prevede masuri fiscal-bugetare pentru anul 2021,.

Travel Planner ofera previziuni si sfaturi de calatorie pentru anul 2021

Interesul pentru vacante este asteptat sa creasca, mai ales dupa aparitia vaccinului. Despre cum ne vom putea organiza vacantele anul viitor, care vor fi destinatiile cele mai cautate si cum le vom putea alege, transmite in continuare un comunicat de presa al consultantilor Travel Planner.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )