Libnet.ro
UNICEF

13:00

Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani: cat vor lua din ianuarie

Playtech Playtech,
Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani: cat vor lua din ianuarie

Luni dupa incheierea discutiilor in cadrul Consiliului National Tripartit, presedintele Consiliului National al IMM-urilor a anuntat ca Guvernul a incheiat negocierile cu patronatele si sindicatele pe tema cresterii salariului minim de la 1 ianuarie. Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani in aceasta dimineata, Florin Jianu a anuntat cresterea salariului minim cu 3% si . continuă pe Playtech

Astrologul Cristina Demetrescu: Conjunctura astrala a ceea ce a generat pandemia s-a inchis. Ce ne asteapta in 2021

Cristina Demetrescu are vesti bune pentru romani. Prezenta in emisiunea Voi cu Voicu, realizata de Mirela Voicu, astrologul a anuntat ca alinierea planetelor ne va aduce schimbari majore in 2021, mai exact o etapa in care vom primi antidotul divin pentru pandemie.

Sub presiune, Donald Trump promite vesti bune despre soarta planului de relansare a economiei

Presedintele Donald Trump a promis ieri vesti bune despre noul pachet de stimulare a economiei in valoare de de 900 de miliarde de dolari, aprobat luni de Congres, dar pe care a refuzat sa il ratifice pana acum, informeaza AFP.

Vesti proaste pentru soferi: se ridica masinile in Bucuresti. Cat platesc proprietarii pentru ele

In 24 decembrie, noul primar al Sectorului 6 al Capitalei, punea pe ordinea de zi un subiect de interes public. Conform informatiilor, s-a decis un nou regulament ce are ca tema ridicarea masinilor parcate ilegal in Sectorul 6. Consiliul local a decis noi reguli in Sectorul 6 intr-o sedinta a Consiliului Local, noul primar, Ciprian .

Creste salariul minim lunar: Cat va fi din anul 2021

Salariul minim pe economie va creste in anul 2021 la 2. 300 de lei brut lunar, a anuntat Guvernul Romaniei in urma consultarilor de la inceputul saptamanii, cu reprezentantii Consiliului National Tripartid.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )