Libnet.ro
UNICEF

09:00

Crestere de 13,85% pentru titlurile TeraPlast dupa anuntul vanzarii diviziei Steel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Crestere de 13,85% pentru titlurile TeraPlast dupa anuntul vanzarii diviziei Steel

Compania a raportat o crestere de 17% a cifrei de afaceri si o majorare a EBITDA de 49% pentru primele sase luni ale anului Actiunile TeraPlast TRP) au incheiat sedinta de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) cu o crestere de peste 18%, evolutie survenita in urma anuntului de vineri privind incheierea unui acord cu compania irlandeza Kingspan Group pentru vanzarea diviziei Steel. continuă pe Ziarul Bursa

MARCEl CIOLACU, REACTIE DUPA ANUNTUL LUI PONTA: Este un ajutor direct pentru Nicusor Dan si PNL

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, astazi, dupa anuntul facut de Victor Ponta privind alianta cu Robert Negoita pentru alegerile locale din 2020, fostul premier a tradat valorile social-democrate si a ales sa faca jocul PNL si al presedintelui Iohannis.

BVB Rulaj de numai 18 milioane de lei, mult sub media anuala. Titlurile TeraPlast, protagonistele zilei

Cu exceptia actiunilor TeraPlast TRP), care au fost protagonistele zilei de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), saptamana a debutat foarte slab in ceea ce priveste valoarea tranzactionata. Rulajul s-a situat la doar 18,77 milioane de lei, iar asta cu aportul de 2,16 milioane de lei de pe structurate si cel de 1,73 milioane de pe ATS. Pe segmentul principal, actiunile TRP +13,85%) au pus de altfel in miscare cel mai mult interes in piata, cu tranzactii totusi modeste pentru ansamblul bursei, de 3,43 milioane de lei.

Ciolacu, dupa anuntul lui Ponta privind alianta cu Negoita pentru localele din Bucuresti: Un om de stanga a ales sa faca jocurile PNL Gabriela Firea ii va spulbera

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat la anuntul facut de Victor Ponta privind alianta cu Robert Negoita pentru alegerile locale din Bucuresti, el acuzandu-l pe Ponta ca a tradat valorile social-democrate si a ales sa faca jocul PNL si al presedintelui Iohannis.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )