Libnet.ro
UNICEF

01:05

MARCEl CIOLACU, REACTIE DUPA ANUNTUL LUI PONTA: Este un ajutor direct pentru Nicusor Dan si PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEl CIOLACU, REACTIE DUPA ANUNTUL LUI PONTA: Este un ajutor direct pentru Nicusor Dan si PNL

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, astazi, dupa anuntul facut de Victor Ponta privind alianta cu Robert Negoita pentru alegerile locale din 2020, fostul premier a tradat valorile social-democrate si a ales sa faca jocul PNL si al presedintelui Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu, dupa anuntul lui Ponta privind alianta cu Negoita pentru localele din Bucuresti: Un om de stanga a ales sa faca jocurile PNL Gabriela Firea ii va spulbera

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat la anuntul facut de Victor Ponta privind alianta cu Robert Negoita pentru alegerile locale din Bucuresti, el acuzandu-l pe Ponta ca a tradat valorile social-democrate si a ales sa faca jocul PNL si al presedintelui Iohannis.

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuie sa informeze urgent Parlamentul daca a scapat de sub control pandemia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere Guvernului sa transmita cu date exacte care este situatia epidemiologica si, in contextul acestei situatii, sa anunte daca se deschid scolile si daca alegerile locale vor fi organizate pe 27 septembrie, asa cum s-a decis.

MARCEL CIOLACU: Tataru trebuie sa o demita acum pe sefa DSP Bucuresti

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut astazi ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa o demita pe sefa Directiei de Sanatate Publica Bucuresti despre care a spus ca este o ruda a unui ministru liberal, plantata la sefia institutiei, in locul unui medic epidemiolog.

Marcel Ciolacu, acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta: il ajuta pe Nicusor Dan

Marcel Ciolacu a rabufnit dupa alianta PRO Bucuresti 2020, fondata de Victor Ponta si Robert Negoita. Liderul PSD sustine ca aceasta alianta reprezinta un ajutor direct pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei, insa Gabriela Firea ii va spulbera.

Marcel Ciolacu a rabufnit: Se deschid sau nu scolile?! Se fac sau nu alegeri?! Orban trebuie sa lase bajbaiala!

Marcel Ciolacu vine cu un avertisment pentru guvernul liberal. Liderul PSD sustine ca Ludovic Orban trebuie sa informeze de urgenta Parlamentul daca a scapat de sub control pandemia de coronavirus. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook al liderului PSD.

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuie sa informeze urgent Parlamentul daca a scapat de sub control pandemia si se impune amanarea alegerilor locale si a deschiderii scolilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere Guvernului sa transmita cu date exacte care este situatia epidemiologica si, in contextul acestei situatii, sa anunte daca se deschid scolile si daca alegerile locale vor fi organizate pe 27 septembrie, asa cum s-a decis.

Marcel Ciolacu cere demisterea sefei DSP Bucuresti: Ministrul Nelu Tataru sa ia urgent masuri la caminul de batrani pentru a nu avea si mai multi morti

Seful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere demiterea sefei Disrectiei de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, pe care o acuza de proasta gestionare a epidemiei de coronavirus. Ciolacu spune, totodata, ca sunt.

Marcel Ciolacu: PSD va depune motiunea de cenzura in august Luni il voi chema oficial pe Ludovic Orban in Parlament, sa spuna daca se mai pot organiza alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii nu vor mai astepta ridicarea starii de alerta si vor depune chiar din august motiunea de cenzura impotriva Guvernului PNL. El a.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban sa informeze urgent Parlamentul daca a scapat de sub control pandemia si se impune amanarea alegerilor si a deschiderii scolilor

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a sustinut ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa informeze urgent Parlamentul daca se impune amanarea alegerilor locale si deschiderea noului an scolar din cauza.

Marcel Ciolacu cere demiterea sefei DSP Bucuresti: Sa taca si sa nu faca nimic este o crima! Prostia ucide! Incompetenta ucide!

Marcel Ciolacu, liderul PSD si al Camerei Deputatilor, ii cere lui Nelu Tataru sa o demita pe sefa DSP Bucuresti, Oana Nicolescu, pe care o face vinovata pentru situatia de la caminul de batrani din sectorul 1 si infectarea angajatilor DSP.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )