Libnet.ro
UNICEF

05:30

Crestere economica de 6%, cea mai mare din Europa. Economia fierbe, dar se va repeta momentul 2008?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Crestere economica de 6%, cea mai mare din Europa. Economia fierbe, dar se va repeta momentul 2008?

Cresterea economica de 6%, anuntata vineri de INS, este cea mai puternica din Europa, dar economistii se tem de o supraincalizire a economiei si avertizeaza Guvernul ca inca se mai poate evita dezastrul unei aterizari dure, asa cum s-a intamplat in. continuă pe Wall-Street Ro

Seceta pedologica puternica si extrema in Dobrogea, Crisana si in cea mai mare parte a Moldovei

Rezerva de apa din solul agricol prezinta valori scazute si deosebit de scazute in Dobrogea si Crisana, precum si in cea mai mare parte a Moldovei, Munteniei, Olteniei si Transilvaniei, reiese din prognoza agrometeorologica, valabila pentru perioada 13 - 19 august, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza: Seceta pedologica puternica si extrema in Dobrogea, Crisana, in cea mai mare parte a Moldovei, Munteniei, Olteniei si Transilvaniei

Rezerva de apa din solul agricol prezinta valori scazute si deosebit de scazute in Dobrogea, Crisana, in cea mai mare parte a Moldovei, Munteniei, Olteniei si Transilvaniei, dar si izolat in nord-vestul Banatului, arata prognoza agrometrorologica emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), pentru perioada 13-19 august.

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE

Cu o crestere a PIB de 1,5% in trimestrul doi din 2016 comparativ cu precedentele trei luni, Romania a inregistrat cel mai mare avans economic dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, conform unei estimari publicate vineri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Vesti bune din economie. Romania, cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul doi din 2016

Cu o crestere a PIB de 1,5% in trimestrul doi din 2016 comparativ cu precedentele trei luni, Romania a inregistrat cel mai mare avans economic dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene,.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul doi al anului

Cu o crestere a PIB de 1,5% in trimestrul doi din 2016 comparativ cu precedentele trei luni, Romania a inregistrat cel mai mare avans economic dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene,.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE, in al doilea trimestru

Economia Romaniei a inregistrat, in trimestrul doi al anului, cel mai rapid ritm de crestere din 2008. Avansul este sustinut de cresterea consumului, pe fondul reducerilor de taxe si al majorarii salariilor.

Romanul cu cea mai mare colectie de plante carnivore: Oamenii ma intreaba cum le hranesc, daca trebuie sa le cumpar carne

Adrian Danciu 27 de ani) este un tanar din Satu Mare care lucreaza intr-o fabrica de componente auto si, de asemenea, face scoala de asistenti medicali. in timpul liber, Adrian are o ocupatie iesita din comun: creste plante carnivore.

Anca Dragu, ministrul Finantelor: Romania, cea mai mare crestere a PIB din UE

In ceea ce priveste cresterea PIB in trimestrul II, Romania se claseaza pe primul loc intre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene. Tara noastra este urmata de Slovacia, cu 3,7% si pe.

O masa standard ne inghite peste un sfert din salariu, lunar

Asigurarea unei mese de 2400 de calorii, media necesara unei persoane adulte pe zi, costa 119,08 euro/luna pentru cei care locuiesc in tara noastra, cea mai mica suma alocata din Uniunea Europeana, insa, reprezinta 25,72% din salariul nostru mediu net, cea mai mare pondere din Uniune, dupa Bulgaria, arata datele portalului de statistica Numbeo.

Cea mai puternica rugaciune care face minuni pentru sanatate. Cum si cui trebuie sa te rogi ca sa te vindeci de boli

Rugaciunea este fapta cea mai mare a lumii, caci ea este cauza tuturor bunatatilor din lume, obisnuia sa spuna parintele Cleopa, unul dintre cei mai mari duhovnici ai Romaniei. Sfintii au ajuns sfinti prin rugaciune, iar noi ii putem imita. Fara rugaciune, credinta in puterea divina si optimism, vindecarea nu ar fi posibila.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )