Libnet.ro
UNICEF

06:30

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE

Cu o crestere a PIB de 1,5% in trimestrul doi din 2016 comparativ cu precedentele trei luni, Romania a inregistrat cel mai mare avans economic dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, conform unei estimari publicate vineri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul doi al anului

Cu o crestere a PIB de 1,5% in trimestrul doi din 2016 comparativ cu precedentele trei luni, Romania a inregistrat cel mai mare avans economic dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene,.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE, in al doilea trimestru

Economia Romaniei a inregistrat, in trimestrul doi al anului, cel mai rapid ritm de crestere din 2008. Avansul este sustinut de cresterea consumului, pe fondul reducerilor de taxe si al majorarii salariilor.

Vesti bune din economie. Romania, cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul doi din 2016

Cu o crestere a PIB de 1,5% in trimestrul doi din 2016 comparativ cu precedentele trei luni, Romania a inregistrat cel mai mare avans economic dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene,.

Anca Dragu, ministrul Finantelor: Romania, cea mai mare crestere a PIB din UE

In ceea ce priveste cresterea PIB in trimestrul II, Romania se claseaza pe primul loc intre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene. Tara noastra este urmata de Slovacia, cu 3,7% si pe.

Recolta de grau din acest an a depasit peste un milion de tone, fiind cea mai mare din ultimii cinci ani

Ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare, Eduard Grama, afirma ca roada medie de grau din acest an, este de 3. 1 tone pe hectar. Agricultorii au recoltat peste 1. 2 milioane de tone de boabe, iar productivitatea medie la hectar e cu circa 15% mai mare fata de anul 2015.

FOTO. Romania are cea mai noua delta a Europei

Sudul Banatului adaposteste o adevarata minune a naturii, cea mai noua delta a Europei. Este atat de noua incat nu apare pe multe dintre hartile continentului.

Cea mai mare durere a actritei Tamara Buciuceanu-Botez. Ce nu se stie despre Isoscel

Tamara Buciuceanu-Botez a implinit miercuri, 10 august, 87 de ani. Actrita s-a nascut in 1929 la Tighina, in Republica Moldova, intr-o familie numeroasa. A avut patru frati, Nicusor,.

Bucuresti gazduieste, in septembrie, cea mai mare conferinta dedicata dezvoltarii de jocuri video

Dev. Play va fi prima conferinta din Romania dedicata industriei de game development organizata. Cateva dintre cele mai mari companii din industrie si-au anuntat deja participarea.

Romanul cu cea mai mare colectie de plante carnivore: Oamenii ma intreaba cum le hranesc, daca trebuie sa le cumpar carne

Adrian Danciu 27 de ani) este un tanar din Satu Mare care lucreaza intr-o fabrica de componente auto si, de asemenea, face scoala de asistenti medicali. in timpul liber, Adrian are o ocupatie iesita din comun: creste plante carnivore.

ALERTA ALIMENTARA! Pasta de mici infectata cu E.coli in Caras Severin: Cea mai mare parte a lotului infectat a fost deja vanduta

Inspectorii de la DSVSA au descoperit pacteria E. coli in pasta de mici vanduta de un lant de magazine din judetul Caras Severin. insa desi inspectorii au reusit sa identifice si sa opreasca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )