Libnet.ro
UNICEF

15:45

Crestere economica de 7% in primele 9 luni din 2017 (date semnal de la Institutul National de Statistica)

Hotnews Hotnews,
 Crestere economica de 7% in primele 9 luni din 2017 (date semnal de la Institutul National de Statistica)

In primele 9 luni din 2017, Produsul intern brut a crescut fata de perioada similara de anul trecut ) cu 7,0%, pe seria bruta si cu 6,9% pe seria ajustata sezonier, a transmis marti Institutul National de Statistica INS). Seria ajustata sezonier a Produsului intern brut trimestrial a fost recalculata ca urmare a includerii estimarilor pentru trimestrul III 2017, fiind revizuita fata de varianta publicata in 10 octombrie 2017. continuă pe Hotnews

INS: Crestere economica de 7% in primele 9 luni din 2017 (date semnal)

In primele 9 luni din 2017, Produsul intern brut a crescut fata de perioada similara de anul trecut ) cu 7,0%, pe seria bruta si cu 6,9% pe seria ajustata sezonier, a transmis marti Institutul National de Statistica. Seria ajustata sezonier a Produsului intern brut trimestrial a fost recalculata ca urmare a includerii estimarilor pentru trimestrul III 2017, fiind revizuita fata de varianta publicata in 10 octombrie 2017.

Crestere economica de aproape 7% pe serie bruta, in primele 9 luni din 2017

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa sustine ca, asa cum estimase si INS in raportul dat publicitatii, in primele noua luni din acest an, economia Romaniei a inregistrat o crestere cu 7% pe serie bruta si cu 6,9% pe seria ajustata sezonier.

OTP Bank Romania a raportat un profit net de 30,8 milioane de lei in primele 9 luni din 2017

OTP Bank Romania a raportat pentru primele 9 luni din acest an un profit net de 30. 8 milioane de lei, in scadere cu 3% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Banca a revenit pe profit in trimestrul al treilea, cu o valoare de 18. 3 milioane de lei,.

Economia Romaniei creste ca Fat Frumos: 7% in primele 9 luni din 2017

Produsul intern brut al Romaniei a crescut in 2017 in termeni reali cu 2,6% in trimestrul trei fata de trimestrul precedent, in timp ce raportat la perioada similara a anului trecut.

Rompetrol Rafinare si-a triplat profitul net consolidat in primele noua luni din 2017

Rompetrol Rafinare, companie controlata de grupul kazah de stat KazMunayGas ce administreaza rafinaria Petromidia, a raportat in primele noua luni ale anului un profit net consolidat in valoare de 56 milioane dolari, de aproape trei ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului 2016, cand s-a ridicat la 20,87 milioane dolari.

Premierul Mihai Tudose: Romania are o crestere economica sustenabila

Romania are o crestere economica sustenabila, lucru demonstrat de cifrele care arata ca, la un numar de salariati cu norma intreaga aproximativ egal cu anul 2008, in 2017 producem un PIB.

Tudose:Pentru a preintampina reactia corului de bocitoare afirm ca avem o crestere economica sustenabila

Premierul Mihai Tudose a afirmat pe contul personal de Facebook, ca nivelul cresterii economice pe trimestrul III, de 8,6%, reprezinta rezultatul muncii depuse de romani si de catre companiile corecte din Romania. De asemenea, Tudose sustine ca este vorba de o crestere economica sustenabila, el precizand ca face aceasta afirmatie pentru a preintampina reactia corului de bocitoare.

Ionut Misa: Romania inregistreaza prima crestere economica din UE

Tara noastra inregistreaza prima crestere economica din Uniunea Europeana, iar aceasta reprezinta singura cale pentru imbunatatirea nivelului de trai, considera Ionut Misa, ministrul Finantelor Publice, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

Economia Romaniei a crescut cu 7% in primele 9 luni din 201

Produsul intern brut al Romaniei a crescut in 2017 in termeni reali cu 2,6% in trimestrul trei fata de trimestrul precedent, in timp ce raportat la perioada similara a anului trecut.

Investitiile straine au crescut cu 1,36% fata de primele noua luni din 2016

Potrivit datelor de la BNR, investitiile straine directe au crescut cu 1,36% in primele noua luni din acest an, comparativ cu perioada similara din 2016, ajungand la 3,352 miliarde de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )