Libnet.ro
UNICEF

19:30

Economia Romaniei creste ca Fat Frumos: 7% in primele 9 luni din 2017

B1 B1,
Economia Romaniei creste ca Fat Frumos: 7% in primele 9 luni din 2017

Produsul intern brut al Romaniei a crescut in 2017 in termeni reali cu 2,6% in trimestrul trei fata de trimestrul precedent, in timp ce raportat la perioada similara a anului trecut. continuă pe B1

Valentin Lazea economistul sef al BNR: trecerea la impozitarea progresiva va forta economia Romaniei sa devina competitiva

Trecerea la impozitarea progresiva va forta economia Romaniei sa devina competitiva prin calitate si personalizare a produselor si serviciilor sale, chiar daca intr-o prima etapa va pierde din competitivitatea fiscala, sustine economistul sef al BNR, Valentin Lazea .

Economia Romaniei a crescut cu 7% in primele 9 luni din 201

Produsul intern brut al Romaniei a crescut in 2017 in termeni reali cu 2,6% in trimestrul trei fata de trimestrul precedent, in timp ce raportat la perioada similara a anului trecut.

Economia Romaniei a crescut in al treilea trimestru cu 8,8%, depasind estimarile

Economia romaneasca a accelerat in al treilea trimestru al acestui an, inregistrand un avans de 8,8%, pe serie bruta, fata de aceeasi perioada din 2016, arata primele estimari publicate marti de Institutul National de Statistica INS), care depasesc sensibil prognozele analistilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )