Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crestere importanta a cazurilor de COVID 19 in Alba: 19 teste pozitive in ultimele 24 de ore si 10 vindecari

Adevărul Adevărul,
Crestere importanta a cazurilor de COVID 19 in Alba: 19 teste pozitive in ultimele 24 de ore si 10 vindecari

Crestere importanta a cazurilor de coronavirus in Alba. in ultimele 24 de ore au fost testate pozitiv un numar de 19 persoane. continuă pe Adevărul

Horatiu Moldovan spune ca numarul cazurilor de Covid-19 ar putea intra pe trend descendent

Secretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii Horatiu Moldovan a afirmat ca numarul cazurilor de Covid-19 in tara noastra ar putea intra pe un trend descendent. El a precizat ca numarul cazurilor de coronavirus este mai mic decat in 12 aprilie si suma varfurilor acestei curbe are un trend usor descendent.

Situatia cazurilor de COVID-19 in statele vecine Romaniei

Ucraina are 10. 406 de cazuri confirmate de COVID-19, a anuntat joi dimineata ministrul ucrainean al Sanatatii, Maksim Stepanov, potrivit Reuters. Dintre statele vecine Romaniei, Ucraina are cele mai multe imbolnaviri de coronavirus.

Trei cazuri noi de infectare cu COVID 19 in Alba. Rata de vindecare a ajuns la aproape 63%

Trei cazuri de imbolnavire cu COVID 19 au fost raportate in Alba, in ultimele 24 de ore. Rata de vindecare a pacientilor este depaseste 62%.

Situatia cazurilor COVID 19 la spitalul din Blaj: 6 cadre medicale testate pozitiv, 28 de pacienti externati si 7 decedati

Numarul bolnavilor infectati cu noul coronavirus tratati, la Spitalul Municipal Blaj, spital suport pentru cazurile de COVID-19, pana in data de 30 aprilie 2020, este de 51. Sase cadre medicale au fost testate pozitiv.

Raport INSP. Evolutia cazurilor de COVID-19 in Romania, in ultima saptamana: 9 din 10 victime ale coronavirusului aveau cel putin o comorbiditate. Care sunt cele mai frecvente boli de care sufereau acestea (VIDEO)

Una din noua persoane infectate cu noul coronavirus in Romania este cadru medical, aproape jumatate dintre decesele pacientilor cu COVID-19 s-au inregistrat in Bucuresti si patru judete, iar 64,4% dintre cei ca.

Statistica deceselor provocate de COVID 19 in Alba. Media de varsta a pacientilor decedati si bolile de care sufereau

In Alba s-au inregistrat pana marti, 28 aprilie 2020, un numar de 10 decese datorate infectarii cu noul coconavirus. Toti pacientii decedati sufereau si de alte boli. Media de varsta este de 69 de ani.

Patru cazuri noi de COVID-19 la Buzau. Trei sunt copii

Conform datelor Directiei de Sanatate Publica, in data de 27 aprilie, la nivelul judetului Buzau, s-au mai confirmat 4 cazuri de infectie cu Coronavirus, numarul total al cazurilor COVID-19 inregistrate pana in prezent fiind de 20.

Buzaul inregistreaza 16 cazuri de COVID-19. Grupul de Comunicare Strategica anunta 17

Potrivit datelor furnizate, luni, de catre Grupul de comunicare strategica, in judetul Buzau, se afla in carantina un numar de 214 de persoane. Pentru alte 107 persoane a fost luata masura izolarii la domiciliu. Pe de alta parte, numarul cazurilor confirmate de COVID-19 la nivelul judetului Buzau este de 16, desi GCS a anuntat 17 cazuri.

Eugen Tomac (PMP): Sute de milioane de companii risca sa fie desfiintate din cauza COVID-19. Posibila crestere a somajului global, conditionata de eficienta relaxarii blocajelor generate de pandemie

Eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, a anuntat ca sute de milioane de companii risca sa fie desfiintate din cauza COVID-19. Organizatia Mondiala a Muncii estimeaza ca peste 436 milioane de.

Manager de spital demis dupa ce 16 cadre cadre medicale s-au infectat cu COVID-19

Managerul Spitalului Municipal Campulung Muscel a fost demis joi 30 aprilie prin ordin al Ministrului Sanatatii, din cauza numeroaselor deficiente in gestionarea pandemiei de coronavirus si dupa ce 16 cadre medicale au fost infectate in ultimele saptamani cu COVID-19. Este al doilea manager de spital din Arges demis in ultimele patru zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )