Libnet.ro
UNICEF

05:00

Crestere moderata a preturilor in industrie si constructii, in primele doua luni din 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Crestere moderata a preturilor in industrie si constructii, in primele doua luni din 2019

Activitatea derulata in industrie, in comertul cu amanuntul si servicii va inregistra o relativa stabilitate in urmatoarele trei luni, in timp ce preturile vor creste moderat in industrie si constructii, conform tendintelor pe care managerii romani le. continuă pe Wall-Street Ro

INS: Managerii romni estimeaza pentru urmatoarele 3 luni o crestere moderata a preturilor

Managerii din industria prelucratoare, chestionati periodic de Institutul National de Statistica, estimeaza pentru urmatoarele 3 luni o crestere moderata a preturilor in industrie, constructii si comert, se arata intr-un comunicat transmis vineri de INS. De asemenea, ei preconizeaza pentru urmatoarele trei luni, relativa stabilitate a volumului productiei din industrie, o scadere a activitatii in constructii si o relativa stabilitate a activitatii din comert.

Peste 26.000 de participanti la cursurile ANOFM, in primele unsprezece luni ale acestui an

Peste 26. 000 de persoane au participat, in primele unsprezece luni ale acestui an, la cursurile de formare profesionala organizate, in intreaga tara, de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cel mai mare interes pentru aceste cursuri l-au aratat somerii in varsta de peste 45 de ani.

Georgiana are 30 de ani, este politista si peste doua luni urmeaza sa nasca. La un control medical banal, medicul s-a uitat mai atent la o alunita si a descoperit un lucru teribil

Georgiana are 30 de ani si este absolventa a Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza. Tanara lucreaza la Serviciul Investigatii Criminale si este insarcinata in opt luni. Politista urmeaza sa.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )