Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crima din Hunedoara. Motivul socant pentru care o infirmierasi-a ucis fiul

Antena3 Antena3,
Crima din Hunedoara. Motivul socant pentru care o infirmierasi-a ucis fiul

Femeia care si-a omorat fiul in locuinta din Lupeni, judetul Hunedoara, a fost retinuta pentru 24 de ore. Aceasta le-a spus anchetatorilor ca l-a lovit cu un cutit pe barbatul de 36 de ani, pentru ca i-a. continuă pe Antena3

O pensionara din Hunedoara a fost sunata in toiul noptii de un necunoscut care s-a recomandat fiul ei. Ce i-a spus barbatul

O femeie din Hunedoara a fost sunata de un necunoscut, care s-a recomandat a fi chiar fiul sau si i-a spus ca a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu doua victime. Barbatul i-a spus ca are nevoie.

Descoperire facuta de un chirurg italian: Michelangelo era stangaci! Motivul pentru care a invatat sa-si foloseasca mana dreapta

Descoperire facuta de un chirurg italian. Michelangelo era stangaci din nastere! Artistul ar fi fost invatat de mic sa-si foloseasca mana dreapta, din cauza prejudecatilor. Chirurgul - care studiaza.

Motivul pentru care tatal Lidiei Buble nu vrea sa-l cunoasca pe Razvan Simion

Tatal Lidiei Buble refuza sa-l cunoasca pe iubitul acesteia, Razvan Simion, marturisirea fiind facuta chiar de artista. Tatal cantaretei, pastor la o biserica penticostala din Deva, va fi dornic sa-l.

Motivul pentru care pasarile nu se electrocuteaza pe liniile de inalta tensiune

Pasarile isi petrec ore in sir pe liniile de inalta tensiune, insa nu se electrocuteaza. Asta se intampla deoarece pasarile stau pe un singur fir si nu intra in contact cu nimic altceva, pentru a.

Dan Petrescu, probleme mari de sanatate. Motivul pentru care antrenorului i s-a facut rau la finalul meciului cu Craiova

Dan Petrescu, antrenorul formatiei CFR Cluj, s-a simtit rau la finalul meciului cu CS Universitatea din play-off, incheiat cu victoria dramatica a elevilor sai, cu 1-0, iar acesta a avut nevoie de ingrijiri.

Motivul pentru care Madonna a iesitdeghizata pe strada

Madonna a vrut sa se bucure in liniste de o plimbare si o cafea buna, asa ca s-a acoperit din cap pana in picioare atunci cand a iesit din casa. Chiar si asa, paparazzi au surprins-o pe artista a.

Rasturnare de situatie in cazul tanarului din Hunedoara, omorat de mama lui. Detaliul cutremurator care a iesit la suprafata

Tanarul de 35 de ani, care a fost injunghiat mortal de propria mama, in Hunedoara, a avut parte de o moarte agonizanta, potrivit medicilor legisti. Medicii legisti au descoperit ca tanarul a fost.

150 de persoane, evacuate in urma unui incendiu la o sala de evenimente din Hunedoara

Trei echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o anexa a unei sali de evenimente din municipiul Brad, aproximativ 150 de persoane care se aflau intr-o incinta alaturata re.

Cinci motive pentru care sa-ti cumperi piesele auto online

Pentru foarte multi dintre noi, masina este absolut indispensabila, mai ales daca o folosim pentru a ajunge la munca si, ocazional, pentru a merge in vacante. Asa ca, inevitabil, trebuie sa schimbam si.

Politic show:Adevaratele motive pentru care Dragnea amna mitingul pentru familia traditionala; Cum a sfidat PSD moartea Doinei Cornea. Eroii sunt uitati. Turnatorii sunt omagiati; Detaliul jenant din timpul dezbaterii motiunii PNL pe Sanatate

Conducerea UBB cere demiterea ministrului Educatiei. Nemultumiti de repartizarea locurilor bugetare pentru noul an universitar, cei din conducerea Universitatii Babes-Bolyai din Cluj au transmis azi o scrisoare. Scandalul decreteilor din PNL continua. Lideri ai formatiunii, atacuri la colegii care sifoneaza informatii in presa, dar nu fac opozitie la PSD. Mai multi liberali din conducerea PNL.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )