Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crima socanta in Bihor. O mamica de 23 ani a murit dupa ce a fost injunghiata de iubitul ei

Antena3 Antena3,
Crima socanta in Bihor. O mamica de 23 ani a murit dupa ce a fost injunghiata de iubitul ei

O femeie de 23 de ani din Parhida a fost injunghiata de concubinul sau. Femeia i-a spus tanarului iubit ca vrea sa puna capat relatiei, moment in care barbatul si-a iesit din minti. De teama ca va. continuă pe Antena3

Crima socanta in Bihor. O mamica de 25 ani a murit dupa ce a fost injunghiata de iubitul ei

O femeie de 25 de ani din Parhida a fost injunghiata de concubinul sau. Femeia i-a spus tanarului iubit ca vrea sa puna capat relatiei, moment in care barbatul si-a iesit din minti. De teama ca va.

Franta: Un junior n vrsta de 14 ani a murit dupa ce a suferit un stop cardiorespirator la un meci

Un junior in varsta de 14 ani, legitimat la gruparea franceza de fotbal FC Lescar, a murit, duminica, la Rontignon, in apropiere de Pau, dupa ce a suferit un stop cardiorespirator la un meci.

Crima pe ringul de dans. Un tanar de 23 de ani, injunghiat in inima de un prieten din cauza ca a fost prea politicos

Un barbat de 24 de ani din judetul Iasi a fost condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare cu executare dupa ce si-a ucis un prieten, pe ringul de dans al unui club. Iulian Vieru a recunoscut fapta, motiv pentru care a beneficiat de o reducere de pedeapsa.

Un politist in varsta de 55 de ani a murit, dupa ce a lucrat 24 de ore fara oprire

Un politist de 55 de ani, de la politia rutiera, a murit dupa ce a muncit 24 de ore fara oprire. Jiang Ruihua, un politist din zona centrala a Chinei, a suferit hemoragie cerebrala si a fost gasit prabusi.

I-a taiat gatul. O tanara de 23 ani din Bihor a fost ucisa de iubit, care apoi a incercat sa se sinucida

Crima sangeroasa in localitatea bihoreana Parhida, unde o tanara in varsta de 23 ani a fost ucisa de prietenul ei cu doar un an mai in varsta, care i-a taiat victimei gatul, iar apoi a incercat sa se sinucida.

TRAGEDIE la Constanta: O fata de 14 ani A MURIT dupa ce tatal i-a INJECTAT O SUBSTANTA NECUNOSCUTA

Crima infioratoare la Constanta. Un tata si-a omorat fiica de 14 ani. Adolescenta a fost mai intai agresata si apoi injectata cu o substanta necunoscuta. Copila a murit, scrie ct100. ro Barbatul.

Tragedie in Bucuresti. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etaj

Un barbat a decedat dupa ce a cazut de la mare inaltime dintr-un imobil din sectorul 6, informeaza sambata Politia Capitalei Conform sursei citate, incidentul a fost sesizat prin apel 112. La fata locul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )