Libnet.ro
UNICEF

16:15

Crima socanta comisa de un roman intr-un oras din Italia

Antena3 Antena3,
Crima socanta comisa de un roman intr-un oras din Italia

Crima socanta intr-un oras din Italia. Un roman si-a ucis iubita in plina strada, apoi s-a sinucis. Martorii spun ca i-ar fi vazut pe cei doi certandu-se in mijlocul drumului. La un moment dat,. continuă pe Antena3

Premiera: Transportul in comun, GRATUIT intr-un oras din ROMANIA.

Consilierii locali din Lugoj, judetul Timis, au votat, in sedinta de joi, introducerea transportului public in comun gratuit in municipiu, incepand din 1 iulie, decizia fiind o premiera in Romania, a afirmat primarul Francisc Boldea, citat de Mediafax. Primarul municipiului Lugoj, Francisc Boldea, a anuntat ca in sedinta de joi a Consiliului Local a fost votat, in unanimitate, un proiect de hotarare privind subventionarea cu suta la suta a transportului in comun de catre municipalitate, astfel .

55 de copii, internati intr-un spital din Satu Mare cu toxiinfectie alimentara.

55 de copii au fost internati intr-un spital din Satu Mare dupa ce au facut toxiinfectie alimentara. transmite Antena 3. Copiii au participat la balul de absolvire al clasei a opta. In curs de actualizare.

50 de romani au ocupat cu forta un STADION din Londra, pe care l-au transformat intr-un oras de cartoane. Locuiesc acolo in baraci improvizate

50 de romani au ocupat cu forta un fost stadion din Londra pe care l-au transformat in propriul lor oras de carton. Romanii traiesc in conditii dificile, in baraci improvizate din cartoane, lemne si ce au mai.

Eminescu, decapitat intr-un sat din Ucraina

Bustul lui Mihai Eminescu, ce urma sa fie inaugurat sambata, in regiunea Cernauti, la comemorarea a 124 de ani de la moartea poetului, a fost decapitat in noaptea de joi spre vineri. Ministerul roman.

Catalin Botezatu a facut show intr-un hotel din Turcia care seamana cu Titanic-ul!

Catalin Botezatu a fost invitat sa deschida sezonul hotelier la un resort de 5 stele nou deschis, Titanic Delux din Belek. Onorat ca turcii au ales un designer roman pentru aceast spectacol designerul a luat cu el colectia Birds pe care a prezentat-o la New York Fashion Week, 10 fete, toate finaliste Next Top Model plus staff-ul lui si a zburat spre Antalya in ciuda avertismentelor ca sunt revolte sociale si e bine de evitat Turcia in perioada urmatoare. Continue reading .

Premiera in Romania. Gratuitate la transportul public in comun, pentru un oras din tara

Consilierii locali din Lugoj, judetul Timis, au votat, in sedinta de joi, introducerea transportului public in comun gratuit in municipiu, incepand din 1 iulie, decizia fiind o premiera in Romania, a anuntat.

Caz incredibil intr-un SPITAL din Romania. O infirmiera a venit la munca BEATA moarta. Era la un pas sa intre in coma alcoolica

O infirmiera de la sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean din Targu Jiu s-a dus la serviciu beata. Fiul unei paciente a observat ca femeia abia se tinea pe picioare si a anuntat medicul de.

Descoperire MACABRA intr-un cimitir din Iasi. Ce au gasit rudele cand au mers la mormantul barbatului ingropat acum sapte ani

Suparare mare intr-o comunitate de romi din Iasi. Mormantul unui barbat inmormantat de sapte ani a fost profanat noaptea trecuta. Descoperirea a fost facuta chiar de preotul care slujeste la biserica de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )